Gold Rush Puhdistusvaahto

6,20 € / 150 ml

Raikas puhdistusvaahto miehen kasvojen, kaulan ja niskan ihon hoitoon. Kevyt vaahto pesee epäpuhtaudet ja jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Tuotteessa on aistikkaan miehekäs tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Dermosil Gold Rush Puhdistusvaahdon koostumus on suunniteltu erityisesti miehen ihon hoitoon. Puhdistusvaahto pesee kasvojen, kaula ja niskan iholta epäpuhtaudet, mutta jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Kevyttä vaahtoa on vaivaton levittää ja kasvot on helppo huuhdella puhtaaksi.

Puhdistusvaahdossa on pehmeän maskuliininen, klassisen vivahteikas tuoksu, joka tuo seikkailumieltä jokaiseen päivään. Aistit tuoksusta ensin bergamotin ja mausteiden raikkautta, johon yhdistyvät meripihkan, puun ja myskin miehekäs pehmeys.

Nestemäinen tuote tulee pumpusta pehmeänä vaahtona. Kasvot, kaula ja niska pestään kevyesti vaahdolla ja huuhdotaan lopuksi lämpimällä vedellä. Lämmin vesi avaa ihohuokoset ja pehmentää ihokarvat parranajoa varten. Iho on pesun jälkeen puhdas ja pehmeä.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Pumppuosan löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ja kaulan päivittäiseen puhdistukseen.
Käyttöohje
Kostuta iho vedellä, levitä puhdistusvaahtoa kasvoille ja huuhtele. Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Pumppuosan löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.
Hajusteet
Miedosti hajustettu

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml