loader

Sport & Sauna Puhdistusvaahto

7,00 € / 150 ml

Tehokas mutta hellävarainen puhdistusvaahto miesten kasvoille, kaulalle ja niskalle. Sisältää ihoa ravitsevaa ja kosteuttavaa mineraalisekoitusta. Annosteltaessa sisältö muuttuu pehmeäksi vaahdoksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Miesten iho erittää runsaammin talia kuin naisten ja tarvitsee siksi tehokkaampaa puhdistusta. Toisaalta päivittäinen parranajo altistaa ihon ärsytykselle ja edellyttää hoitavaa puhdistusainetta. Tavallisen saippuan käyttö ei ole suositeltavaa, koska se kuivattaa ja jopa ärsyttää ihoa.

Puhdistuksen tehtävä on poistaa kasvoilta niin ympäristöstä tulleet epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, kuin muutkin iholle kertyvät ainekset, kuten hiki, kuolleet ihosolut ja rasva.

Man-sarjan Sport & Sauna Puhdistusvaahdon hellävaraiset tensidit puhdistavat tehokkaasti epäpuhtaudet kasvoilta. Puhdistusvaahdon sisältämä hoitava mineraalisekoitus tukee ihon omia elvyttäviä prosesseja. Mineraalisekoitus koostuu ihossa luonnollisesti esiintyvistä magnesiumista, sinkistä ja kuparista, joiden tehtävänä on kosteuttaa, ravita ja uudistaa ihoa.

Nestemäinen tuote tulee pumpusta pehmeänä vaahtona. Kasvot, kaula ja niska pestään kevyesti vaahdolla ja huuhdotaan lopuksi lämpimällä vedellä. Lämmin vesi avaa ihohuokoset ja pehmentää ihokarvat parranajoa varten. Iho on pesun jälkeen puhdas ja pehmeä.

Tuote on vegaaninen.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Pumppuosan löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tarkoitus
Kasvojen ja kaulan päivittäiseen puhdistukseen.
Käyttöohje
Kostuta iho vedellä, levitä Puhdistusvaahtoa kasvoille ja huuhtele. Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Pumppuosan löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho; Rasvoittuva
Sopii myös
Miehet

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Trisodium Sulfosuccinate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tehokas ja hyvä tuote saippuan tilalle.

Teini-ikäisen pojan suosikki vaikka ehkä enemmän aikuisen miehen tuote onkin.

Kaksikymppisenä urheilijanuorukaisen luottotuote. Puhdistaa ja hoitaa erinomaisesti. Pumppupullo on hyvä kuljettaa, ei vuoda. Ostan tätä jokaisessa tilauksessa. Huipputuote.

Miehen luottotuote.

Perheen miehillä jatkuvassa käytössä, toimii hyvin, ei ärsytä herkkääkään ihoa kuten muut puhdistustuotteet.

Lataa lisää