loader

Sensitive Puhdistusliina (25 kpl)

3664

Meikinpuhdistusliina herkän ihon puhdistukseen. Sopii paitsi kasvoille, myös käsille ja vartalolle. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Kostea liina sisältää kurkku-uutetta, allantoinia ja aloe veran lehdistä saatavaa uutetta.

400 P

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.

Niina R.

Meikinpuhdistusliina herkälle iholle

Dermosil Sensitive Puhdistusliina on kätevä meikinpuhdistusliina herkän ihon puhdistukseen.
Näppärällä Sensitive Puhdistusliinalla meikin puhdistus sujuu helposti, sillä kostea liina poistaa kasvoilta onnistuneesti myös vesiliukoisen meikin. Puhdistusliinoja voi käyttää myös käsille ja vartalolle. Kertakäyttöiset puhdistusliinat ovat erinomaisia niin päivittäisessä käytössä kuin retkillä ja matkoillakin. 

Aktiivisina aineina meikinpuhdistusliinan sisältämässä nesteessä ovat kurkku-uute, allantoiini sekä aloe veran lehdistä saatava uute. Kurkku-uutteella on ihoa pehmentävä vaikutus. Allantoiini on myös ihoa pehmentävä ainesosa, jolla on lisäksi ihoa rauhoittava ominaisuus. Aloe veran lehdistä saatava uute muun muassa kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Uudelleensuljettava pakkaus sisältää 25 puhdistusliinaa. Pakkauksen koko on n. 8 cm x 17 cm, joten se mahtuu mukaan vaikkapa käsilaukkuun. 

Sensitive Puhdistusliinat sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3-vuotiaille lapsille ja se sopii myös atooppiselle iholle. Meikinpuhdistusliinat ovat vegaaninen tuote.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. 

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Kostea liina herkän ihon puhdistukseen. Sopii muun muassa meikinpoistoon sekä käsien ja ihon puhdistukseen koko perheelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Vegaaninen

Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, PEG-12, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Allantoin, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Minna V. 22.07.2021

Sopiiko tämä myös silmämeikin poistoon?

reviewer avatar
Mathias G. 01.12.2020

-

reviewer avatar
Sindi-Annie N. 31.08.2020

Nää on parhaita! Ainoita joista naama ei ala punoittamaan, tuoksuttomia.

reviewer avatar
Anne K. 30.08.2020

Kätevä reissussa

reviewer avatar
Niina R. 30.08.2020

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.

reviewer avatar
Liisa L. 02.08.2020

Loistava, monikäyttöinen tuote. Matkalla ja mökillä, meikinpoistoon, likaisten käsien pyyhintään ennen käsidesiä, nopeaan virkistäytymiseen, vesipesulle herkistyneen ihon puhdistukseen. Miellyttävä koostumus. Pakkaus kestää hyvin muun tavaran seassa kassissa.