loader

Sensitive Puhdistusliina

3664

Puhdistusliina herkälle iholle

Sopii myös meikinpoistoon

Meikinpuhdistusliina ja puhdistusliina herkän ihon puhdistukseen – yksi tuote sopii koko vartalolle. Hajustamattomat puhdistusliinat ovat käteviä sekä päivittäisessä käytössä että retkillä ja matkoilla. Liinat sopivat myös atooppiselle iholle ja pienille lapsille.

410 P / 25 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.

Niina R.

Meikinpuhdistusliina ja puhdistusliina koko vartalon herkän ihon puhdistukseen

Sensitive Puhdistusliina on kätevä meikinpuhdistusliina herkän ihon puhdistukseen. Meikin puhdistus sujuu helposti, sillä kostea liina poistaa kasvoilta onnistuneesti vesiliukoisen meikin. Hajustamattomia puhdistusliinoja voi käyttää myös käsille ja vartalolle. Kertakäyttöiset puhdistusliinat ovat erinomaisia niin päivittäisessä käytössä kuin retkillä ja matkoillakin.

Aktiivisina aineina meikinpuhdistusliinan sisältämässä nesteessä ovat kurkku-uute, allantoiini sekä aloe veran lehdistä saatava uute. Kurkku-uutteella on ihoa pehmentävä vaikutus. Allantoiini on myös ihoa pehmentävä ainesosa, jolla on lisäksi ihoa rauhoittava ominaisuus. Aloe veran lehdistä saatava uute muun muassa kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Uudelleensuljettava pakkaus sisältää 25 puhdistusliinaa. Pakkauksen koko on n. 8 cm x 17 cm, joten se mahtuu mukaan vaikkapa käsilaukkuun. Biohajoavat ja kompostoitavat puhdistusliinat ovat 100-prosenttista viskoosia.

Sensitive Puhdistusliinat sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen myös 0–3-vuotiaille lapsille ja se sopii myös atooppiselle iholle. Meikinpuhdistusliinat ovat vegaaninen tuote.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Kostea liina herkän ihon puhdistukseen. Sopii muun muassa meikinpoistoon sekä käsien ja ihon puhdistukseen koko perheelle.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype

Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, PEG-12, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Allantoin, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(1)
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Osta
Bestseller
product image
(193)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,90 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
4091

Ripsi- ja kulmaseerumi

12,50 € / 6 ml

Osta
Bestseller
product image
(79)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Anne H. 04.03.2022

Valitettavasti liinoissa on aivan liian karhea materiaali kasvojeni herkälle iholle. Meni toisarvoiseen käyttötarkoitukseen. Toivoisin pehmeämpää materiaalia tai korvaavaa tuotetta jossa voisi olla kosteutusta esim. aloeta samassa.

reviewer avatar
Minna V. 22.07.2021

Sopiiko tämä myös silmämeikin poistoon?

reviewer avatar
Mathias G. 01.12.2020

-

reviewer avatar
Sindi-Annie N. 31.08.2020

Nää on parhaita! Ainoita joista naama ei ala punoittamaan, tuoksuttomia.

reviewer avatar
Anne K. 30.08.2020

Kätevä reissussa

reviewer avatar
Niina R. 30.08.2020

Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen. Kätevä pakkaus ja pyyhkeet pysyvät läpän ansiosta kosteina loppuun asti. Pysyy hyvin suljettuna myös matkatavaroiden seassa.