loader

Puhdistusbalsami

4065

Hajustamaton ja vegaaninen

Erinomainen couperosa-iholle!

Sametinpehmeä ja täyteläinen Puhdistusbalsami hellii ihoa samalla, kun se poistaa kasvoilta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta. Hajustamaton ja sulfaatiton.

590 P / 125 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 9 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana tuoksu vaikka onkin hajustamaton :) Hyvin pesee meikin pois.

Titta L.

Kuivan ja punoittavan ihon puhdistukseen

Hellävarainen Puhdistusbalsami puhdistaa kasvot erityisen hellästi ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta. Sametinpehmeä koostumus hellii ihoa samalla, kun se poistaa epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin jättäen ihon puhtaaksi ja miellyttävän pehmeäksi.

Sulfaatittoman Puhdistusbalsamin hellävarainen pesuteho perustuu mietoihin luonnollisiin tensideihin, jotka ovat peräisin sakkaaroosista. Sakkaroosiesterit parantavat ihon kosteustasapainoa ja auttavat vähentämään ihoärsytystä. Balsamin sisältämä keramidipitoinen kauraöljy rauhoittaa ja kosteuttaa. Iän myötä ihon keramidipitoisuus vähenee, mikä näkyy ihon kuivumisena. Keramidit auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta, minkä ansiosta iho pystyy paremmin puolustautumaan ulkoisilta epäpuhtauksilta. Tuote sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä sekä antioksidanttista E-vitamiinia.

Hajustamaton ja vegaaninen Puhdistusbalsami sopii erinomaisesti puhdistustuotteeksi myös couperosa-iholle. Couperosan oireina ovat tyypillisimmin poskipäiden, nenän ja nenänpielten punoitus, kuiva ja kiristävältä tuntuva iho sekä mahdollisesti myös kuumotus ja pistely.

Tutustu myös muihin hellävaraisiin Anti-redness -tuotteisiimme.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Hellävarainen puhdistusaine kasvoille. Sisältää ihoa rauhoittavaa kauraöljyä.

Käyttöohje: Hiero kuivalle iholle kevyesti pyörivin liikkein. Lisää haaleaa vettä ja jatka hierontaa. Lopuksi huuhtele kasvot huolellisesti.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Vegaaninen

Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua, Sucrose Palmitate, Sucrose Laurate, Avena Sativa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Alcohol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Rosa T. 20.10.2021

Toimii hyvin kaksoispuhdistuksen ekan vaiheen tuotteena. Hellävarainen tuote, ei kuivata ihoa ollenkaan. Tässä on myös kiva miedon kauraisa tuoksu, vaikka hajusteeton onkin.

reviewer avatar
Maarit J. 08.10.2021

Ei sovellu ruusufinni-ihon, seborreaihon puhdistukseen. Iholle jää öljystä kutinaa, joka poistuu vasta, kun öljyisyys saatu iholta pois jollain muulla pesuaineella. Jälleen kerran punoittavalle iholle tarkoitettu tuote on tehty kuivalle iholle. Missä viipyvät herkän seborreaihon hajusteettomat puhdistustuotteet? On myös työälästä hieroa ensin kuivalle iholle ja sitten uudestaan hieroa, kun lisätty vettä. Lisäksi hieronta lisään seborreaihon oireilua.... Varmasti hyvä kuivalle ja herkälle iholle.

reviewer avatar
Katariina R. 06.10.2021

Poistaan hyvin meikin ja emulgoituu helposti veden kanssa. Hyvä koostumus, mutta itse en pidä tuoksusta, vaikka hajustamaton tuote onkin.

reviewer avatar
Titta L. 27.09.2021

Ihana tuoksu vaikka onkin hajustamaton :) Hyvin pesee meikin pois.

reviewer avatar
Hanna L. 21.09.2021

Liian tanakkaa geeliä, haastavaa saada levittymään iholle, irrottaa kyllä meikin ja emulsioituu veden kanssa, mutta ei huuhtoudu kunnolla iholta.

reviewer avatar
Maiju M. 07.09.2021

Vihdoin hellävarainen puhdistustuote kasvoille! Iho herkkä ja kuiva.