loader
series logo

Konjac pesusieni

4,50 € / 6 cm

Pesusieni kasvojen puhdistukseen ja hellävaraiseen kuorintaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa kostealla sienellä kevyin pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Konjac pesusieni  puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet ja kuorii kasvojen ihoa kevyesti. Silkkisen pehmeä Konjac pesusieni on valmistettu täysin luonnollisesta materiaalista ja se  sopii kaikille ihotyypeille.

Konjac-sieni on kuivana kivikova, mutta lämpimässä vedessä se turpoaa ja pehmenee käyttövalmiiksi nopeasti. Voit puhdistaa ihon pelkällä Konjac-sienellä tai lisätä siihen muutaman pisaran puhdistustuotetta. Hiero ihoa sienellä kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho huolellisesti.

Huuhdo sieni huolellisesti aina käytön jälkeen. Paina ylimääräinen vesi pois sienestä, mutta älä väännä sientä. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Älä laita kosteaa sientä pussiin tai suljettuun rasiaan. Tällä tavoin pidennät tuotteen käyttöikää. Vaihda Konjac pesusieni uuteen noin 2-3 kuukauden välein tai kun sen rakenne alkaa murentua.

Konjac pesusieni  soveltuu kasvojen ja kaulan ihon puhdistukseen ja se korvaa erinomaisesti esimerkiksi kertakäyttöiset vanulaput meikin puhdistamisessa kasvoilta.

Konjac-sienet valmistetaan Konjac-kasvin juuriosasta keitetystä massasta. Massa valutetaan vulkaanisen kiven läpi, mistä syntyy sienen huokoinen rakenne. Valmistuksessa ei käytetä väri- tai säilöntäaineita. Täysin luonnollisesta materiaalista valmistetut sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä ja ne sisältävät luonnostaan iholle hyödyllisiä mineraaleja ja antioksidantteja.

Konjac-kasvin pH on neutraali, mikä tekee sienestä hellävaraisen iholle.

Tarkoitus
Hellävaraisesti kuoriva pesusieni kasvojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Kastele sieni lämpimän vesisuihkun alla tai anna sen turvota hetki upotettuna lämpimään veteen. Puhdista kasvot sienen avulla kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Huuhtele myös sieni huolellisesti ja ripusta se kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Aivan ihana! Puhdistaa ja tekee ihosta pehmeän. Ihon puhdistuksen ja sienellä kevyen käsittelyn jälkeen iholle vain kasvovoide ja kasvojen ilme on kirkastunut. Suosittelen!

Tämä sieni puhdistaa kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon silkinpehmeäksi. Aivan ihana tuote, johon olen jäänyt koukkuun ❤ Suosittelen jokaiselle.

Tämä on mulla joka päivä käytössä. Ihan pakollinen tuote puhdistukseen :) suosittelen :)

Aivan ehdoton jokailtaiseen ihon puhdistukseen. Kuorinta-aineita ei enää tarvitse käyttää, tämä kuorii hellävaraisesti. Ihanan pehmoinen ja kestävä oikein käytettynä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Käytän kerran viikossa tehostamaan kasvojen puhdistusta. Todella edullinen ja pesee kolme kertaa kalliimmat konjac sienet mennen tullen.

Lataa lisää