Konjac pesusieni

4,50 € / 6 cm

Pesusieni kasvojen puhdistukseen ja hellävaraiseen kuorintaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa kostealla sienellä kevyin pyörivin liikkein. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Konjac pesusieni  puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet ja kuorii kasvojen ihoa kevyesti. Silkkisen pehmeä Konjac pesusieni on valmistettu täysin luonnollisesta materiaalista ja se  sopii kaikille ihotyypeille.

Konjac-sieni on kuivana kivikova, mutta lämpimässä vedessä se turpoaa ja pehmenee käyttövalmiiksi nopeasti. Voit puhdistaa ihon pelkällä Konjac-sienellä tai lisätä siihen muutaman pisaran puhdistustuotetta. Hiero ihoa sienellä kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho huolellisesti.

Huuhdo sieni huolellisesti aina käytön jälkeen. Paina ylimääräinen vesi pois sienestä, mutta älä väännä sientä. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Älä laita kosteaa sientä pussiin tai suljettuun rasiaan. Tällä tavoin pidennät tuotteen käyttöikää. Vaihda Konjac pesusieni uuteen noin 2-3 kuukauden välein tai kun sen rakenne alkaa murentua.

Konjac pesusieni  soveltuu kasvojen ja kaulan ihon puhdistukseen ja se korvaa erinomaisesti esimerkiksi kertakäyttöiset vanulaput meikin puhdistamisessa kasvoilta.

Konjac-sienet valmistetaan Konjac-kasvin juuriosasta keitetystä massasta. Massa valutetaan vulkaanisen kiven läpi, mistä syntyy sienen huokoinen rakenne. Valmistuksessa ei käytetä väri- tai säilöntäaineita. Täysin luonnollisesta materiaalista valmistetut sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä ja ne sisältävät luonnostaan iholle hyödyllisiä mineraaleja ja antioksidantteja.

Konjac-kasvin pH on neutraali, mikä tekee sienestä hellävaraisen iholle.

Tarkoitus
Hellävaraisesti kuoriva pesusieni kasvojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Kastele sieni lämpimän vesisuihkun alla tai anna sen turvota hetki upotettuna lämpimään veteen. Puhdista kasvot sienen avulla kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Huuhtele myös sieni huolellisesti ja ripusta se kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Vaikka itselläni on herkkä, monin tavoin vaativa iho, on tämä ihana puhdistusapuri sopinut ihan ongelmitta jokapäiväiseen käyttöön. Virkistää ihanasti oloa ja kasvojen verenkiertoa ja tuntuu, että yhdessä Skin Comfort Teho -sarjan tuotteiden kanssa päivittäin käytettynä rasittunut, kuiva ja samea ihoni on aivan ihmeesti elpynyt alle 2 kk:n käytöllä!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sieni on tullut vakioksi jokapäiväistä ihonhoitoa. Käytän puhdistusvoiteen kanssa joka ilta, en enää tiedä miten kasvoista voisi tulla edes puhtaat ilman tätä... sieni on hellävarainen, pitkäkestoinen kun huoltaa ohjeiden mukaan ja edullisempi kuin muiden merkkien vastaavat. Pehmenee veden alla parissa sekunnissa muutaman käyttökerran jälkeen.

Rakastan sientä, käytän sitä hellävaraiseen kuorintaan pari kertaa viikossa tai aina silloin, kun ihoni sitä kaipaa. Vakkarituote, täytyykin tilata jo uusi, vaikka sieni kyllä onkin pitkäikäinen. Itselläni erittäin herkkä iho, mutta tämä ei aiheuta ihoärsytystä, joten suosittelen kaikille ihotyypeille, alussa tietenkin varovasti omaa ihoa tunnustellen.

Ihana tuote! Laitan sienen astiaan likoamaan hetkeä ennen kasvojenpesua. Pesun jälkeen sieni on helppo putsata ja laittaa kuivumaan narusta. Sieni tuntuu iholla miellyttävältä ja jättää ihon pehmeäksi.

Hyvä, hellävarainen ja tehokas. Suosittelen!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Sensitive Puhdistusmaito

5,20 € / 250 ml