loader
series logo

Silmänympärysvoide Q10

7,50 € / 15 ml

Hyvä silmänympärysvoide pitää huolta herkästä silmänympärysihosta. Kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava voide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat ihosolujen uusiutumista ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Hyvä silmänympärysvoide auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä

Silmien ympärillä iho on ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Siksi myös ikääntymisen, väsymyksen ja liian auringonvalon vaikutukset näkyvät herkästi silmänympärysiholla. Hyvä silmänympärysvoide auttaa ehkäisemään näitä vaikutuksia.

Dermosil Silmänympärysvoide Q10 hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Kosteuttava silmänympärysvoide sisältää antioksidantteja, kuten Q10, E- ja C-vitamiini sekä herneuute, jotka auttavat ihosoluja suojautumaan hapettumisstressiltä. Ne tukevat solujen normaalia toimintaa ja uusiutumista, jolloin ne auttavat ehkäisemään myös ikääntymisen merkkejä ihossa.

Kosteuttavan silmänympärysvoiteen koostumus on miellyttävän pehmeä ja se imeytyy nopeasti. Voide sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

Tuote on vegaaninen.
 

Tarkoitus
Silmänympärysihon hoitoon.
Käyttöohje
Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle sormenpäällä taputellen. Levitä voidetta silmän alaluomelle sisäkulmasta kohti ulkonurkkaa sekä silmän yläpuolelle. Älä levitä voidetta yläluomen liikkuvalle osalle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Ikääntyvä; Sekaiho

Aqua, Octyldodecanol, Cocoglycerides, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearic Acid, Rosa Moschata Seed Oil, Phenoxyethanol, Squalane, Glycerin, Algae Extract, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Pisum Sativum Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Chlorphenesin, Sodium Citrate, Sodium Dehydroacetate, Ubiquinone, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Tämä tuote ei ole tehnyt minun silmänympärysiholle yhtikäs mitään. Koen että tuo 7,50 euroa meni hukkaan. En toiste osta kyseistä tuotetta.

Tämä tuote ei taas sopinut minulle, olin allerginen jollekin tämän tuotteen ainesosalle, silmät turposivat ja menivät punaisiksi.. Muttta se tietysti täytyy jokaisen muistaa, että kaikki tuottee eivät sovi kaikille, kokeilemalla se selviää ja siksi olen erittäin tyytyväinen, että uusista tuotteista tulee aina sillloin tällöin näytepakkaukset lehden mukana.

Käytössäni jatkuvasti, monta kertaa olen tätä tilannutja sopii hyvin iholleni. Suosittelen!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Täyden kympin silmänympärysvoide, sopii herkälle ja kuivalle iholleni. Eikä ärsytä silmiä yhtään!

Onko tuotteessa öljyä?

Lataa lisää