loader
series logo

Sensitive Silmänympärysvoide

5,90 € / 15 ml

Herkän ja kuivan ihon silmänympärysvoide kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää ohutta silmänympärysihoa. Sopii myös helposti ärtyvälle ja atooppiselle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Silmänympärysvoide hoitaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Voide sopii myös herkästi ärtyvälle ja atooppiselle iholle.

Voide sisältää sheavoita, joka paitsi kosteuttaa, myös tehostaa ihosolujen uusiutumista. Se rauhoittaa, pehmentää ja silottaa herkkää ihoa. Sheavoi on erittäin vitamiinipitoista. Se sisältää iholle tarpeellisia A-, E- ja F-vitamiineja. Voiteen glyseriini on kasviperäinen tehokosteuttaja, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon.

Silmänympärysvoide sisältää lisäksi E-Vitamiinia, joka on iholle tärkeä antioksidantti. Se hoitaa kuivaa, hilseilevää ihoa ja suojaa sitä ulkoiselta rasitukselta.

Voiteen koostumus on miellyttävän pehmeä ja kevyt, joten sitä on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Levitä voidetta puhtailla sormenpäillä taputellen silmänympärysiholle: silmien alapuolelle, silmien ulkonurkkiin ja kulmakarvojen alapuolelle. Vältä voiteen levittämistä yläluomen liikkuvalle osalle.

Hajustamaton voide on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.
AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Herkän silmänympärysihon hoitoon.
Käyttöohje
Taputtele kevyesti puhtailla sormenpäillä pieni määrä voidetta silmän alapuolelle, silmän ulkonurkkaan ja kulmakarvojen alapuolelle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Butyrospermum Parkii Butter, Behenyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Behenic Acid, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Todella hyvä tuote, ei ärsytä silmiä kuten monet muut

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras!

Hei Viivi! Kyllä, tämä Sensitive Silmänympärysvoide sopii myös nuorelle iholle. Yleisesti voidaan todeta, että silmänympärysvoiteen käytön voi aloittaa parinkymmenenvuoden ikäpyykin ohittamisen jälkeen. Ikääntymisen merkkejä on helpompi ehkäistä kuin kadottaa. Nuorella iholla kannattaa suosia hieman kevyempiä, peruskosteuttavia silmänympärystuotteita, joten tämä Sensitive-sarjan Silmänympärysvoide on hyvä valinta nuorelle iholle.

Hei! Onko tuote sopiva nuorelle iholle?

Ihme tuote, sillä en ole voinut vuosiin käyttää allergian ja herkkien silmien vuoksi minkäänlaista silmänympärysvoidetta - tätä voin! Käytän jatkuvasti, olen kiitollinen tästä tuotteesta.

Lataa lisää