Aurinkosuojavaahto SPF 50
8,50 € / 75 ml

Riittoisa ja ihoa kosteuttava Aurinkosuojavaahto antaa suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Korkea suojakerroin. Vedenkestävä vaahto sisältää muun muassa ihoa kosteuttavaa panthenolia ja glyseriiniä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Dermosil Aurinkosuojavaahto SPF 50 on riittoisa ja ihoa kosteuttava aurinkosuojatuote. Vaahto antaa suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.

Aurinkosuojavaahdossa on korkea suojakerroin. Antioksidantit, panthenol ja glyseriini kosteuttavat ja huolehtivat ihostasi. Hajustamaton vaahto on vedenkestävää, joten voit uida tai urheilla huoletta. Jos altistut auringolle pitkään, muista lisätä vaahtoa iholle riittävä määrä ja riittävän usein.

Aurinkosuojavaahto on pakattu 75 millilitran aerosol-pulloon, joka toimii kuten muotovaahtopullo. Ravista pulloa, käännä se ylösalaisin ja pursota vaahtoa kämmenelle.

Levitä vaahtoa käsin vartalon ja kasvojen iholle. Kevyeltä tuntuva vaahto levittyy helposti ja on riittoisaa.

Aurinkosuojavaahto sopii koko perheen käyttöön ja myös alle 3-vuotiaille lapsille. Muista suojata pienten lasten ihoa ensisijaisesti vaatteiden avulla. Pitkäaikainen oleskelu auringossa voi olla terveysriski. Liian vähäinen aurinkosuojan levittäminen vähentää tuotteen antamaa suojaa merkittävästi.

Pienten lasten iho suositellaan suojaamaan auringolta ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla. Käytä lasten iholla erittäin korkean suojakertoimen aurinkosuojatuotteita (SPF 50+) ja lisää niitä säännöllisesti.

Tarkoitus
Suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Korkea suoja, SPF 50.
Käyttöohje
Ravista pulloa, pursota vaahtoa kämmenelle ja levitä vartalon ja kasvojen iholle. Lisää Aurinkosuojavaahtoa riittävän usein.
Hajusteet
Hajustamaton
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Aqua, Butane, Octocrylene, Propylene glycol, VP/Hexadecene copolymer, Butyl methoxydibenzoylmethane, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Palmitic acid, Isobutane, Stearic acid, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, PVP, Ethylhexyl Triazone, Polysorbate 20, Triethanolamine, Dimethicone, Propane,Tocopheryl acetate, Tocopherol,Panthenol,Glycerin, Citric acid.

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei Jenny! Kyseinen merkintä tuotteessa on kansainvälinen UVA-logo. Se kertoo, että tuotteen UVA-suoja on vähintään 1/3 tuotteen UVB-suojasta. Logo auttaa siten valitsemaan tuotteen, jolla on riittävän korkea ja kattava suoja. Tuotteella on siis sekä UVA- että UVB-suoja.

Tuotteen kuvauksessa täällä sivuilla sanotaam, että siinänon sekä UVA-, että UVB-suoja. Itse pakkauksessa kuitenkin mainitaan vain UVA. Eli onko UVB-suojaa vai ei?

Kuten moni muukin on kommentoinut, tuote todella huono levittää. Jättää ihon tahmaiseksi. Jäi käyttämättä. Toinen aurinkosuoja spf30 koostumus ja suihkemuodossa parempi. Jos saisi spf50 samalla koostumuksella.

Eka aurinkosuojatuote josta tykkään. Ei jätä rasvaista tunnetta eikä rasvaisen näköistä naamaa. Tätä laittaa aamuisin ihan mielellään, kaikki muut jääneet kaappiin epämiellyttävyyden takia.

Jättää tahmean olon käsiin suojan laittamisen jälkeen. Mousse on vaikea levittää iholle.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Suojaava päivävoide SPF 30

Hinta 9,90 € / 50 ml

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Aurinkosuojasuihke SPF 30

13,50 € / 200 ml