Aurinkosuojasuihke SPF 30
13,50 € / 200 ml

Suojaa ihoa suojakertoimella 30. Suihke on koostumukseltaan niin kutsuttu kuivaöljy, jonka kosteus haihtuu nopeasti iholta eikä jätä ihoon valkoista kerrosta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Dermosil Aurinkosuojasuihke SPF 30 suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä suojakertoimella 30.

Suihke on koostumukseltaan niin kutsuttu kuivaöljy, jonka kosteus haihtuu nopeasti iholta eikä jätä ihoon valkoista kerrosta. Tuote sisältää alkoholia, minkä vuoksi suihke jättää nopeasti kuivan ja miellyttävän tunteen iholle. Nimestään huolimatta kuivaöljy ei sisällä öljyä. 

Levitä Aurinkosuojasuihketta runsaasti iholle hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista. Anna suihkeen kuivua kunnolla iholle ennen pukeutumista. Lisää Aurinkosuojasuihketta riittävän usein etenkin ihoalueille, jotka palavat herkästi. 

Dermosil Aurinkosuojasuihkeella on 200 millilitran riittoisa pullo, jossa on annostelua nopeuttava suihkepumppu. 

Aurinkosuojasuihke on hajustamaton. 

Muista ottaa aurinkoa aina maltillisesti ja vältä liian pitkää altistumista auringolle. Suojaa iho vaatteilla ja sopivalla aurinkosuojatuotteella. Levitä voidetta aina riittävä määrä iholle. Älä säästele aurinkosuojatuotteen määrää, sillä liian vähäinen määrä lisää ihon palamisen riskiä.

Aurinkosuojatuotetta tulee lisätä noin tunnin välein, sekä aina uimisen, suihkun ja kuivaamisen jälkeen.

Tarkoitus
Suojaa ihoa auringon UVB- ja UVA-säteiltä suojakertoimella 30.
Käyttöohje
Suihkuta Aurinkosuojasuihketta runsaasti iholle hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Anna suihkeen kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Lisää suihketta ihoon säännöllisesti, etenkin alueille, jotka altistuvat auringonsäteille. Näin säilytät riittävän aurinkosuojan.
Hajusteet
Hajustamaton

Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Tocopheryl Acetate, BHT

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Saisiko mustaherukantuoksuisen saunatuoksun takaisin?

Valitettavasti tämän tuoksu on kyllä ihan kamala!

Ihana tuote. Olen rakastunut tämän Summer rain -sarjan tuoksuun.

Aurinkosuojana todella hyvä ja toimiva tuote. Mutta iso miinus siitä että värjää ja likaa valkoiset vaatteet pahemmin kuin muiden merkkien tuotteet. Tarhat eivät lähe vaatteista millään tahranpoistoaineilla. Tuote "palaa" kiinni kankaaseen kuumassa pesuvedessä ja joidenkin tahranpoistoaineiden kanssa tuote reakoi niin että tahra värjääntyy mustaksi.

Todella hyvä aurinkosuoja! Ei kertaakaan ole kukaan meidän perheestä palanut tämän aineen kanssa (käytössä meillä myös pienillä lapsilla ja hyvin on riittänyt heillekin). Ei haise, tahmaa eikä jätä mitään jälkiä ihoon eikä vaateisiin. Helppo levittää. Toivottavasti on valikoimissa vielä ensi kesänäkin!!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Suojaava päivävoide SPF 30

Hinta 9,90 € / 50 ml

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Aurinkosuojavaahto SPF 50

8,50 € / 75 ml