loader

Minisuosikit

10,50 € 8,90 €

Minisuosikit-setti sisältää suosikkituotteiden minikokoiset 30 ml:n versiot kätevänä tutustumispakkauksena. Matkakokoinen pakkaus on myös helppo ottaa mukaan minne menetkin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Minikokoinen suosikkilajitelma kokeiluun tai matkalle mukaan!

Dermosil Minisuosikit sisältää suosikkituotteiden minikokoiset 30 ml:n versiot, joiden avulla on helppo tutustua tuotteisiin. Matkakokoinen pakkaus on myös helppo ottaa mukaan minne menetkin.

Karbamidi jalkavoide 30 ml on jalkojen ihoa tehokkaasti kosteuttava täyteläinen voide jaloille. Sopii erinomaisesti kuiville ja karheille jaloille sekä halkeaville kantapäille.

Tyrnikäsivoide 30 ml sisältää luonnon aitoa tyrninsiemenöljyä. Marjan siemenestä saatava öljy uudistaa ja kosteuttaa. Ihanan raikas tuoksu!

Kaura Suihkuvoide 30 ml on ylellinen tuote vartalon ihon puhdistukseen. Helmiäisenhohtoinen suihkuvoide puhdistaa hellävaraisesti ja auttaa huolehtimaan ihon hyvinvoinnista. 

Vitamin E Kasvovoide 30 ml on suosikkisarjan kevyt ja kosteuttava voide, joka imeytyy helposti. Sopii kaikille ihotyypeille. Se on erinomainen kosteusvoide kuivalle iholle.

Kasvojen syväpuhdistus 30 ml kasvojen päivittäiseen puhdistukseen epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sopii myös normaalille iholle syväpuhdistukseksi kerran viikossa.

Tarkoitus
Tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!