loader
series logo

Kaura-lahjapakkaus

13,90 €

Anna lahjaksi kosketus kotimaisista viljapelloista Kaura-sarjan tuotteilla. Tuotteet sisältävät suomalaista kauraa, joka tuo iholle ylellisen silkkisen tunteen. Tuotteissa on raikas viljapeltojen tuoksu, jossa on aavistus hedelmien keveyttä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Kaura
Tuotteesta

Ylelliset Kaura-sarjan tuotteet sisältävät aitoa, suomalaisesta kaurasta valmistettua hienojakoista kaurajauhoa. Sen sisältämä beetaglukaani auttaa kosteuttamaan ihoa, vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. 

Kaurajauhon lisäksi tuotteissa on kauranjyvästä saatavaa öljyä, joka sisältää runsaasti omega-3 ja -6 -rasvahappoja, antioksidantteja ja ihoa suojaavia keramideja. Kauran siemenöljy kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa vahvistamaan ihoa. Tuotteissa on raikas viljapeltojen tuoksu, jossa on aavistus hedelmien keveyttä.

Lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Kaura Käsisaippua, Kaura Käsivoide, Kaura Suihkuvoide ja Tyhjä lahjapakkaus. Tuotteet ja lahjapakkaus toimitetaan valmiiksi paketoituna kauniina lahjapakkauksena.

Kaura Käsisaippua puhdistaa kädet tehokkaasti kuivattamatta ihoa. 

Kaura Käsivoide on tehokkaasti kosteuttava ja hoitava käsivoide päivittäiseen käyttöön.

Kaura Suihkuvoide on ylellinen tuote vartalon ihon puhdistukseen. Helmiäisenhohtoinen suihkuvoide puhdistaa hellävaraisesti ja auttaa huolehtimaan ihon hyvinvoinnista. Suihkuvoiteen koostumus on tavallista suihkugeeliä ylellisempi. Se levittyy iholle kermaisen pehmeästi muodostaen silkkisen kevyttä vaahtoa. 

 

Tarkoitus
Lahjapakkaus päivittäiseen ihonhoitoon.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!