loader
series logo

Spa & Sauna -lahjapakkaus

12,90 €

Anna lahjaksi rentouttava hetki ylellisillä ja hemmottelevilla tuotteilla. Lahjapakkauksen tuotteet tarjoavat huolenpitoa ja pehmeyttä jaloille ja käsille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Spa & Sauna
Tuotteesta

Anna lahjaksi rentouttava hetki ylellisillä ja hemmottelevilla tuotteilla. Spa & Sauna -lahjapakkauksen tuotteet hellivät jalkoja ja käsiä. Lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet: Jalkakylpysuola , Yövoide käsille ja jaloille  ja Tyhjä lahjapakkaus. Tuotteet ja lahjapakkaus toimitetaan valmiiksi paketoituna kauniina lahjapakkauksena.

Jalkakylpysuola tekee jalkakylvystä virkistävän ja rentouttavan lepohetken. Jalkakylpysuola sisältää kamferia, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Mentoli viilentää ja tuo helpotusta kipeille jaloille. Eukalyptus virkistää ja sillä on myös antiseptinen vaikutus. Manteliöljy pehmentää ihoa ja tekee jalkakylvystä entistä hemmottelevamman. 

Yövoide käsille ja jaloille on täyteläinen yövoide, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti yön yli. Voide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista ja valmistaa ihoa seuraavaan päivään. Sisältää puuvillan siemenöljyä ja allantoinia.

 

Tarkoitus
Hemmotteleva lahjapakkaus jalkojen ja käsien hoitoon.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!