loader
series logo

Vitamin E -lahjapakkaus

24,90 €

Anna lahjaksi sylin täydeltä naisellisia ihonhoidon tuotteita. Ihanat Vitamin E -tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä arkisiin suihkuhetkiin sekä hurmaavaa raikkautta ja kosteutusta jokapäiväiseen ihonhoitoon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Tyylikkään naiselliset Vitamin E -tuotteet ovat pullollaan antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa hidastamaan ihon vanhenemista ja edistää ihon kosteudensitomiskykyä. Vitamin E -sarjan suosikkituotteet tuovat vartalolle ja kasvojen ihon hoitoon raikasta keveyttä. 

Vitamin E -lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet: Vitamin E Suihkuvoide , Vitamin E Puhdistusvaahto, Vitamin E Kasvovoide, Vitamin E Ravitseva käsivoide  ja Tyhjä lahjapakkaus. Tuotteet ja lahjapakkaus toimitetaan valmiiksi paketoituna kauniina lahjapakkauksena.

Vitamin E Suihkuvoide puhdistaa ihon hellävaraisesti hoitaen ja jättää sen silkinpehmeäksi. Suihkuvoiteessa on runsaasti ihoa kosteuttavia ja sen kosteustasapainoa ylläpitäviä ainesosia.

Vitamin E Puhdistusvaahto pesee kasvot puhtaiksi ja poistaa kevyen vesiliukoisen meikin.

Vitamin E Kasvovoide ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän erilaisia jälleenkosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia, kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. Vitamin E Kasvovoide on kevyt voide, joka imeytyy helposti ja sopii kaikille ihotyypeille.

Vitamin E Ravitsevassa käsivoiteessa yhdistyvät tehokkaan käsivoiteen ominaisuudet ja ylellisen hoitotuotteen koostumus. Ravitseva käsivoide on todella runsas, mutta kuohkea, lähes moussemainen. Pieni määrä voidetta riittää, sillä kuohkeutensa ansiosta se levittyy erittäin helposti käsiin ja imeytyy nopeasti.

 

Tarkoitus
Lahjapakkaus vartalon ja kasvojen ihon hoitoon.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!