loader
series logo

Goodwill-lahjapakkaus

16,00 €

Lahjapakkaus, joka sisältää 30% hyviä tekoja! Goodwill-lahjapakkaus on pehmeää puhtautta ja herkullisia tuoksuja sisältävä, hyvää tekevä lahja iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Goodwill
Tuotteesta

Goodwill-lahjapakkaus sisältää kaksi herkullista Goodwill-tuotetta. 30 % jokaisen tuotteen hinnasta suunnataan aina hyvään tarkoitukseen. Goodwill-lahjapakkauksesta osuus suunnataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Herkullisen tuoksuinen ja hyvää tekevä lahja! 

Lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet: Goodwill Marmalade Käsisaippua, Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli ja Tyhjä lahjapakkaus. Tuotteet ja lahjapakkaus toimitetaan valmiiksi paketoituna kauniina lahjapakkauksena.

Goodwill Marmalade Käsisaippua on herkullinen käsisaippua, jossa on suloinen marmeladin ja punaisten marjojen tuoksu. 

Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli on ylellinen ja ihanasti vaahtoava suihkugeeli, jossa on raikas appelsiinin ja sitruunan tuoksu. Suihkugeeli virkistää ja tekee hyvää keholle ja mielelle!

 

Tarkoitus
Lahjapakkaus käsien ja vartalon puhdistukseen.
Hajusteet
Miedosti hajustettu

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana lahjaidea