loader
Uusi

Talvi-ihon pelastajat

44,60 € 35,70 €

Sano ei kiristävälle, kuivalle ja epämukavalta tuntuvalle iholle. Täyteläiset tuotteet kylmimpään vuodenaikaan antavat iholle kaivattua kosteutta ja helpotusta. Setin tuotteilla pidät ihon pehmeänä ja hyvinvoivana läpi koko kylmän kauden.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Kiristävä ja kuiva tunne iholla – talvi-ihon pelastajat kylmään vuodenaikaan

Talviaikaan moni kärsii erityisesti kuivasta, kiristävästä ihosta, joka ärtyy viiman, pakkasen ja lämpötilanvaihteluiden takia. Talvi-ihon pelastajat -tuotesetti sisältää tuotteet, jotka auttavat ihoa selviytymään vuoden kylmimmästä kaudesta. Sano ei kiristävälle, kuivalle ja epämukavalta tuntuvalle iholle. Täyteläiset tuotteet antavat iholle kaivattua kosteutta ja helpotusta. Näillä tuotteilla pidät ihon pehmeänä ja hyvinvoivana läpi koko kylmän kauden.

Talvikasvovoide  sisältää pellavansiemenuutetta, joka rauhoittaa kylmän ja kuivan sään koettelemaa ihoa. Voiteen sisältämä antioksidanttipitoinen sheavoi suojaa ihoa, stimuloi ihosolujen toimintaa ja kollageenituotantoa. Voide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Sitä voi levittää koko kasvojen iholle tai vain ongelmakohtiin, kuten poskipäille.

Sensitive Extra voide on erikoisvoide ärsytykselle altistuneen ja kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa kosteusvoiteessa. Sensitive Extra voide on kehitetty erityisesti rohtuneelle ja kuivalle iholle, ja se sopii koko vartalon kosteutukseen. Kosteusvoide on hajustamaton ja sopii erinomaisesti myös atooppiselle iholle sekä 0–3 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Pantenolivoide 5 % on kehitetty ärtyneen, punoittavan ja kuivan ihon hoitoon. Pantenolivoide tuo nopeasti ja tehokkaasti helpotusta ihon ongelmakohtiin lievittäen ihoärsytystä ja edistäen ihon uusiutumista. Voiteen tehoaineena toimii pantenoli, eli B5-provitamiini. Tuote sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholle.

Ihoa rauhoittava puikko toimii täsmäapuna ja rauhoittaa ihoärsytystä käsien, jalkojen ja koko vartalon alueella. Puikko rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä punoittavia ja kutisevia ihoalueita. Puikko suojaa ihoa ja se sopii erinomaisesti myös kosteuttamaan kuivia laikkuja.

Sensitive Käsisaippua Extra on erittäin mieto ja hajusteeton nestesaippua, joka sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia. Ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto myöntänyt Käsisaippua Extralle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Classic Suihku- ja kylpyöljy on pehmeän öljymäinen puhdistustuote vartalon iholle. Öljy pesee kuivan ja kiristävän ihon hellävaraisesti kosteuttaen. Suihku- ja kylpyöljy auttaa ehkäisemään ihon kuivumista ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen. Raikas sitrustuoksu.

Tarkoitus
Kuivan ja kiristävän ihon hoitoon kylmään vuodenaikaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!