0

Luonnonkosmetiikka

products_productsCount

Luonnonkosmetiikka tarkoittaa sitä, että ihonhoitotuotteet sisältävät vain luonnon parhaita ainesosia.read_more

Valikoimaamme kuuluu Juuri-tuotesarja, jonka porkkanatuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikille tämä kategorian tuotteille on myönnetty Ecocert Cosmos -sertifiointi. Valitse nämä Juuri-sarjan tuotteet, kun etsit laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle jalkojen hoidosta luonnonkosmetiikkaan. Valitsemme luonnonkosmetiikkaa valikoimiimme samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikkia muitakin tuotteita. Luonnonkosmetiikan on siis oltava vastuullista, laadukasta, tehokasta ja ennen kaikkea ihoystävällistä. 

Etsitkö laadukasta luonnonkosmetiikkaa netistä? Dermosil.fi on yksi ensimmäisistä kosmetiikan verkkokaupoista ja Dermosil-tuotteiden ainoa myyntikanava. Lisäksi valikoimaan kuuluu esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa arvostetun Nature-tuotesarjan muodossa. Työmme verkkokaupan uranuurtajana ja menestyvänä kuluttajabrändinä on huomioitu, sillä Dermoshop on esimerkiksi saanut Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon 2021. Olemme paitsi perheyritys myös kotimainen. Luonnonkosmetiikka on tärkeä osa valikoimaamme, sillä tarinamme alkoi laadukkaista ja hellävaraisista tuotteista.

Kaipaatko kenties luonnonkosmetiikkaa kasvojen kuorintaan? Valikoimistamme löytyvä Kasvojen kuorintavoide porkkana on täyteläinen, luonnollisia ainesosia sisältävä luonnonkosmetiikka kasvojen kuorintavoide, joka kirkastaa ja raikastaa kasvojen ihoa. Luonnonkosmetiikkaan perustuva kasvokuorinta sisältää pieniä kuorivia piioksidin rakeita, jotka kuorivat hellävaraisen tehokkaasti kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, jolloin iho näyttää kirkkaammalta ja elinvoimaiselta.

Valikoimistamme löytyy myös luonnonkosmetiikkaa edustava deodorantti. Tehokas luonnonkosmetiikka deodorantti pitää kainalot raikkaina pitkäkestoisesti hoitaen samalla ihoa hellävaraisesti. Luonnonkosmetiikka deodorantti on alumiiniton ja alkoholiton. Se sisältää rauhoittavaa aloe vera -uutetta ja ravinteikasta porkkanauutetta, jonka sisältämä beetakaroteeni on tehokas luonnon oma antioksidantti. Koska kyseessä on luonnonkosmetiikkaa edustava deodorantti, perustuu sen teho sirtuunahaposta valmistettuun trietyylisitraattiin, joka neutraloi bakteerien aiheuttamia hajuja.

Kasvojen puhdistus luonnonkosmetiikalla on hellävaraista ja tehokasta. Valikoimistamme löytyy luonnollinen puhdistusaine normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. Luonnonkosmetiikkana se sopii päivittäiseen käyttöön ja puhdistaa kasvoilta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet sekä kevyen vesiliukoisen meikin.

Onko käytössäsi luonnonkosmetiikka silmänympärysvoide? Suosittelemme kokeilemaan myös valikoimamme luonnonkosmetiikka silmänympärysöljyä, joka sisältää tehokkaita luonnon antioksidantteja. Hellävarainen silmänympärysöljy hoitaa ja kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa ja auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Kun kaipaat sertifioitua ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa ihosi parhaaksi, ota kokeiluun myös luonnollinen ja kosteuttava kasvovoiteemme. Se sisältää hoitavaa ja ihoa rauhoittavaa aloe vera -uutetta ja pehmentävää auringonkukansiemenöljyä. Luonnonkosmetiikka kasvovoide sopii vallan mainiosti niin päivä- kuin yövoiteeksi. Katso myös valikoimamme allergiatunnustuotteet, vegaanituotteet ja kollageenituotteet!