loader

Sport & Sauna -lahjapakkaus

14,90 €

Miehelle lahjaksi pakkaus päivittäiseen ihonhoitoon. Raikkaissa ja toimivissa tuotteissa on miellyttävä ja urheilullinen tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Lahjapakkaus sisältää miehelle päivittäiseen ihon- ja hiustenhoitoon tarkoitetut tuotteet. Lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet: Sport & Sauna PuhdistusvaahtoSport & Sauna Shampoo & suihkugeeli Sport & Sauna Deo Roll-On  ja Tyhjä lahjapakkaus. Tuotteet ja lahjapakkaus toimitetaan valmiiksi paketoituna kauniina lahjapakkauksena.

Sport & Sauna Puhdistusvaahto on hellävarainen puhdistusvaahto miehen kasvoille, kaulalle ja niskalle. Se pesee kasvoilta epäpuhtaudet, hien, kuolleet ihosolut ja rasvan. Tuote sisältää mineraalisekoitusta, joka kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa.

Sport & Sauna Shampoo & suihkugeeli on monipuolinen tuote, joka sopii sekä vartalon että hiusten pesuun. Tuote sisältää kasvipohjaisia mietoja tensidejä ja ihoa ravitsevaa ja kosteuttavaa mineraalisekoitusta.

Sport & Sauna Deo Roll-On on tehokas ja ihoystävällinen antiperspirantti. Se sisältää hikoilua estäviä ainesosia ja aktivoituu kehon lämmöstä.

 

Tarkoitus
Lahjapakkaus miehen päivittäiseen ihonhoitoon.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho; Rasvoittuva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!