loader
Joulu

Käsipyyhe

4,90 € / 30 x 45 cm

Joulunpunaisen Käsipyyhkeen avulla luot tunnelmaa kodin pesutiloihin ja keittiöön. Laadukas puuvillainen käsipyyhe sopii lahjaksi sellaisenaan tai täydentämään lahjakokonaisuutta.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Pirteän punainen käsipyyhe sisustaa pesutilat ja keittiön

Ihana, joulunpunainen Käsipyyhe tuo välittömästi joulutunnelmaa kodin pesutiloihin ja keittiöön. Pyyhkeen materiaali on ihanan pehmeää puuvillaa ja se kuivuu nopeasti. Laadukas vieraspyyhe sopii lahjaksi sellaisenaan tai täydentämään lahjakokonaisuutta.

Käsipyyhkeen mitat ovat: 30 x 45 cm

100% puuvillaa.

Pesu 40 asteessa. Pestävä samanväristen kanssa. Kutistuu maksimissaan 5%.

Käsipyyhe kuuluu joulun Classic Soft -tuotekokonaisuuteen. Yhdistele Classic Soft -tuotteista haluamasi lahjakokonaisuus ja kokoa ylellisen hoitava paketti läheisellesi tai itsellesi. Classic Soft -tuotteet myydään yksittäin.

Tarkoitus
Käsien kuivaamiseen pesun jälkeen.
Käyttöohje
Pyyhi kädet pyyhkeeseen pesun jälkeen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Tilasin 3 kpl joulukuvaston käsipyyhkeitä; tuli beigen väriset! Kuvastossa hinta 4,90, mutta laskussa tuotteen kappalehinta 5,95 🤔. Ei siis vastannut odotuksia lie tuote muuttunut!! Ihmettelen

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kiva pyyhe! :) Tilasin itselleni, käytettäväksi salilla hikipyyhkeenä. Ei ehkä ollut suoraan siihen tarkoitettu, mutta testattu on, ja sopii tuohon käyttöön loistavasti. Juuri sopivan kokoinen, ohut ja kevyt, kätevä kuljetella ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Plussaa pirteästä ja käytännöllisestä väristä, tässä käytössä valkoinen ei kauaa pysy valkoisena. Kiva että tarjolla on monikäyttöisiä tuotteita, näitä lähtee lisää seuraavaan tilaukseen!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mikä pettymys! Tilasin näitä joululahjoiksi paketoitavaksi omenakäsisaippuan kanssa kun tänä vuonna ei ollut valmista keittiösaippua+pyyhe -settiä tarjolla. Oli surkean pieni ja ohut. Ehkä leipäkorin pohjalle sopiva kankaanpala. Muuten ei mitään käyttöä tällä. Palautukseen menee, ei kyllä kehtaa antaa tällaisia lahjaksi. Harmi!!

jos on samanlainen, kuin aiempi valkoinen, niin on todella ihanan pehmeä kasvopyyhe, ja erityisen hyvä pienten lasten iholle. Tykkään kovasti

Oli aivan mitätön ...kerran kuivaa kädet niin pyyhe ihan märkä. Oli suuri pettymys.

Lataa lisää