loader
Joulu

Jouluinen lahjakassi

1,90 € / 180 x 90 x 230 mm

Kaunis Jouluinen lahjakassi sopii helppoon ja vaivattomaan paketointiin. Täytä lahjakassi esimerkiksi Classic Soft -tuotekokonaisuudella tai sujauta sinne suosikkituotteesi.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Pakkaa joululahjat lahjakassiin – ja lahja on valmis!

Kaunis Jouluinen lahjakassi sopii helppoon ja vaivattomaan paketointiin. Lahjakassi sopii erityisesti Classic Soft -tuotteille, mutta voit täyttää kassin millä tahansa haluamillasi Dermosil-tuotteilla – ja lahja on valmis!

Lahjakassia koristaa kaunis jouluinen kuva, joka tuo tuulahduksen tunnelmallisilta joulumarkkinoilta.

Lahjakassin koko: 18 x 9 x 23 cm

Kestävään ja laadukkaaseen lahjakassiin mahtuu esimerkiksi kaikki Classic Soft -tuotekokonaisuuden tuotteet ja muita pienempiä tuotteita. Voit täyttää lahjakassin myös valikoimamme muilla tuotteilla. Kassiin mahtuu esimerkiksi kaksi 500 ml:n pumppupulloa ja niiden lisäksi pienempiä tuotteita.

Tuote on valmistettu pääosin FSC®-sertifioidusta materiaalista, jonka raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä. Muu materiaali on peräisin valvotuista lähteistä. Sertifioinnin päätavoitteena on parantaa metsien hoitoa. Lahjakassi on myös 100% ilmastoneutraali ja sen hiilijalanjälki ilmastokompensoitu.

Tarkoitus
Kaunis jouluinen lahjakassi helppoon paketointiin.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!