loader
series logo

Puuvillahanskat

3,70 € / 1 pari

Pehmeät puuvillaiset hanskat tehostavat käsivoiteen hoitavaa vaikutusta. Kun levität illalla käsivoiteen ja sujautat käsiin Puuvillahanskat yön ajaksi, tuntuvat kädet aamulla suloisen pehmeiltä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Puuvillahanskat antavat pehmeää suojaa käsien iholle. Puuvillahanskat tehostavat käsivoiteen vaikutusta sekä suojaavat ihoa huomaamattomalta raapimiselta.

Levitä illalla hoitavaa käsivoidetta käsien iholle ja sujauta sitten kädet Puuvillahanskoihin yön ajaksi. Aamulla kädet tuntuvat hurmaavan pehmeiltä ja kosteutetuilta.

100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut yhden koon Puuvillahanskat ylläpitävät käsien kosteutta ja estävät voidetta tahraamasta vuode- ja yövaatteita. Käsien kutiseva iho saa Puuvillahanskoista suojaa yönaikaista huomaamatonta raapimista vastaan.

Puuvillahanskoja voit käyttää myös tiskatessa kumihansikkaiden alla.

Puuvillahanskat voi pestä pesukoneessa 60 asteessa. Pakkaus sisältää yhden parin puuvillahanskoja.

Tarkoitus
Puuvillaiset hanskat tehostamaan käsivoiteen vaikutusta.
Käyttöohje
Levitä käsiin käsivoidetta ja pue hanskat yön ajaksi.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Aivan erikoisenmuotoiset hanskat. Kellään ei voi olla ton muotoisia käsiä. Peukalokin n. 3cm pitkä. En suosittele kellekään paitsi jos sormet puuttuu.

Puolisollani nämä öisin käytössä, hänen pieniin käsiinsä sopivat. Itse en pitänyt näistä, saumat hiertävät ikävästi ja pitkille sormille liian lyhyet sormiosat.

Valitettavasti hanskat ovat todella huonosti istuvat ja epämiellyttävät kädessä. Sormien päät ovat todella löysät, mutta kiristävät sormien tyvestä. Sormien pituus on myös liian lyhyt, vaikka minulla on pienehkö käsi. Nämä olivat pettymys.

Hei Maija! Kiitos viestistäsi. Puuvillahanskoissa ei ole resoria.

Onko näissä resoria tms reunassa?

Lataa lisää