loader
series logo

Jalkaraspi

7,50 € / 1 kpl

Jalkaraspi auttaa pitämään jalat pehmeänä ja toimii tehokkaana täsmäapuna jalkojen kovettumien hoidossa. Sopivan karhea raspi pehmittää ja hioo jalkapohjien ihoa hellävaraisesti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Jalkaraspi auttaa pitämään jalat pehmeinä. Joskus jalkoihin muodostuu kovettumia, jotka eivät pehmene pelkällä jalkavoiteella. Jalkaraspi on täsmäapu tällaisten kovettumien hoitoon ja ehkäisyyn. Sopivan karhean raspin avulla hiot hellävaraisesti pois ikävät kovettumat jalkateristä ja jalkapohjista.

Raspia voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Parhaimman lopputuloksen saat, kun pehmennät jalkojen ihon ensin jalkakylvyssä. Hio jalkapohjien kovettumia varoen jalkaraspin mustalla pinnalla. Varo painamasta liian lujaa tai hiomasta liikaa yhdellä hoitokerralla, ettet vaurioita ihoa.

Huuhtele jalat hoidon päätteeksi ja levitä lopuksi jalkojen iholle kosteuttavaa jalkavoidetta. Huuhtele myös raspi huolellisesti käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan.

Puisessa Jalkaraspissa on kaksi mustaa hiontapintaa.

Tarkoitus
Kovettumien pehmittämiseen ja hiomiseen jalkapohjien iholta.
Käyttöohje
Pehmitä jalkojen iho jalkakylvyssä ja hio kevyesti Jalkaraspilla kovettunutta ihoaluetta jalkapohjissa. Raspia voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Huuhtele jalat hoidon päätteeksi ja levitä iholle kosteuttavaa jalkavoidetta. Huuhtele myös raspi huolellisesti käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella tukeva ja helppo käyttää suuren kokonsa vuoksi. Tuo raspin pinta ei ole kuitenkaan niin tehokas, kuin aiemmin käytössäni olleen toisen merkkisen raspin. Tällä saa hinkata kovettumia/kuivaa ihoa kantapäistä paljon kauemmin ja lähtevät huonommin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras raspi. Iso, tukeva, ei lipsu.

Huipputuote! Ongelmajaloilleni ihan paras raspi kautta aikojen. Tulos muistuttaa jalkahoidossa käynnin jälkeistä pehmeyttä. Tilaan myös toisen varalle... Pirjo K.

Ensin kuvittelin tämän olevan aivan liian iso ja hankala käyttää, koska näin isoa raspia en ite ollut aiemmin käyttänyt. No, kokeilin: IHAN PARAS RASPI IKINÄ! Kokonsa vuoksi saa pitkät vedot, joka taas säästää käsiä, kun pienemmällä pitäs raspata tiheämmin. Eikä tarvi pelätä, että raspi sinkuis saati katkeis, ko puu kestää kyllä. Oon suositellut tätä tosi monelle! Raspin hiekkapaperi on myös sopivan karhea, joten todella tehokkaasti saa nää miunki jär-kyt-tä-vän karheet koivet kelvollisiksi. Sit viä ku muistais rasvata säännöllisesti...

No niin - kun ottaa silmän käteen ja katsoo.. Lukeehan siellä että se on kaksipuolinen! En silloin avannut kommenttiosiota, luin vain kuvatekstin. Pahoittelut turhasta kommentista.

Lataa lisää