Last Chance
Last Chance

Kietaisupyyhe

14,90 € / 1 kpl, 77 x 140 cm

Kietaisupyyhe on kesän kätevin asuste! Miellyttävästä puuvillasta valmistettu Kietaisupyyhe on helppo pukea päälle, kun tulet uimasta tai haluat vilvoitella löylyjen jälkeen.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Kietaisupyyhe on mukava kietaista ylle rannalla ja uima-altaalla tai vaikkapa saunan jälkeen, kun haluat vilvoitella. Pyyhkeessä on kätevä tasku pienille tärkeille tavaroille.
Kietaisupyyhe sopii sekä naiselle että miehelle ja joustavan kuminauhan ansiosta yksi koko sopii kaikille. Kuminauhan ansiosta pyyhe pysyy hyvin paikoillaan, puetpa sen sitten vyötärölle tai ylemmäs rintakehän yli. Kätevän ja napakan tarrakiinnityksen ansiosta pyyhkeeseen on helppo kääriytyä ja sen ympärysmittaankin voi vaikuttaa tarran avulla.
Pyyhe on valmistettu pehmeästä 100% puuvillasta, joka tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Pyyhkeen voi pestä koneessa 40 asteen pesuohjelmassa. Pyyhe kuivuu nopeasti, joten se on myös mainio matkakumppani.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nature Vanulaput, Ecocert GOTS organic

1,90 €

Hyvää matkaa

2,70 €

Kenkien raikastin

6,90 € / 2 x 50 g