Käsipyyhe

8,00 € / 2 kpl, 30 x 45 cm

Tuplapakkaus kauniita ja käytännöllisiä käsipyyhkeitä. Valkoiset pyyhkeet on valmistettu puuvillasta ja ovat mukavan pehmeät käytössä. Ruutukuvioinen neulos tuo tyyliä kylpyhuoneeseen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Käsipyyhe on sekä tyylikäs että käytännöllinen ja sopii yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa. Valkoinen puuvillasta valmistettu pyyhe on kudottu ruutukuosiin, mikä tuo pyyhkeelle mukavaa pehmeyttä. Sitä on miellyttävä käyttää ja se kuivuu nopeasti.

100 % puuvillasta valmistetun pyyhkeen voi pestä 40 asteen pesuohjelmassa. Pakkauksessa on kaksi pyyhettä, jotka ovat kooltaan 30 x 45 cm.

Tarkoitus
Tyylikäs pyyhe käsien kuivaamiseen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tuoksu oli vähän outo, en oikein tykännyt. Mutta iho tuntui todella ihanalta ja sileältä tämän naamion jälkeen. Tuoksusta huolimatta aion ostaa tämän.

Pesu VAIN 40 asteessa?? Kyllä pyyhkeet tulee pestä 60 asteessa. Eikö puuvillan tulisi kestää tuo lämpötila vai onko laatu niin heikkoa? Miksi moinen ohjeistus?

Kaipaan myös isompaa kokoa pyyheestä, koska on kätevä salilla, reissussa... Jos värisävy olisi vielä harmaa...

Kiinnostaa onko tähän tulossa täyttöpakkausta tulevaisuudessa?

Isoa kylpypyyhettä kaipaan minäkin. Reissuissa varsinkin kiva ja näppärä kun ei vie paljoa tilaa, on kevyt ja kuivuu nopeasti.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Loppuunmyyty

Nature Vanulaput, Ecocert GOTS organic

1,90 €

Hyvää matkaa

2,70 €

Kenkien raikastin

6,90 € / 2 x 50 g