loader

Wake Up Toilettilaukku

9623

Toilettilaukussa kuljetat kaikki tärkeät kosmetiikkatuotteet, kun lähdet lomamatkalle tai vaikkapa uimahalliin. Tilava ja helppokäyttöinen laukku on valmistettu nailonista.

10,50 € 7,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 2 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Näppärä toilettilaukku, saa kaikki pukkarissa tarvittavat kosmetiikat näppärästi ja siististi samaan paikkaan. Helppo puhdistaa, jos shampoopullo vähän leviää.

Sari P.

Dermosil Wake Up Toilettilaukku pitää tallessa kosmetiikkatuotteet, joita tarvitset matkalla tai voit käyttää sitä myös säilytyspussina tärkeille tavaroille kotosalla. 

Toilettilaukku on avattuna ympyrän muotoinen ja se kiristetään suppuun pussukaksi reunoissa olevien nyörien avulla. Laukun läppä suljetaan tarrakiinnityksellä. Voit siis avata laukun niin suureksi kuin haluat ja sieltä on helppo löytää etsimänsä. Muotonsa ansiosta laukku myös myötäilee sisällön muotoa, joten sinne on helppo pakata niin pulloja kuin tuubejakin.

Laukun sisällä on kaksi vetoketjutaskua, joihin sopii pieniä meikkituotteita tai vaikkapa pari terveyssidettä.

Pehmeä, mutta tukeva nailonmateriaali on käytössä kestävä ja se kestää käsinpesun. Laukaun halkaisija avattuna on 56 cm.

Wake Up Toilettilaukku muodostaa tyylikkään kokonaisuuden yhdessä muiden Wake Up -tuotteiten, Suihkuvaahdon ja Piristävän vartalosuihkeen, kanssa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tarvikkeet

Tarkoitus: Toilettilaukku kosmetiikkatuotteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.

Käyttöohje: Avaa laukku, aseta haluamasi tuotteet pussin sisälle ja kiristä laukku suppuun nyörien avulla. Sulje läppä tarralla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Sari P. 04.09.2020

Näppärä toilettilaukku, saa kaikki pukkarissa tarvittavat kosmetiikat näppärästi ja siististi samaan paikkaan. Helppo puhdistaa, jos shampoopullo vähän leviää.

reviewer avatar
Helena J. 01.09.2020

Todella kätevä, tilava ja kivan värinen!