loader
series logo

Wake Up Toilettilaukku

500 P

Toilettilaukussa kuljetat kaikki tärkeät kosmetiikkatuotteet, kun lähdet lomamatkalle tai vaikkapa uimahalliin. Tilava ja helppokäyttöinen laukku on valmistettu nailonista.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Dermosil Wake Up Toilettilaukku pitää tallessa kosmetiikkatuotteet, joita tarvitset matkalla tai voit käyttää sitä myös säilytyspussina tärkeille tavaroille kotosalla. 

Toilettilaukku on avattuna ympyrän muotoinen ja se kiristetään suppuun pussukaksi reunoissa olevien nyörien avulla. Laukun läppä suljetaan tarrakiinnityksellä. Voit siis avata laukun niin suureksi kuin haluat ja sieltä on helppo löytää etsimänsä. Muotonsa ansiosta laukku myös myötäilee sisällön muotoa, joten sinne on helppo pakata niin pulloja kuin tuubejakin.

Laukun sisällä on kaksi vetoketjutaskua, joihin sopii pieniä meikkituotteita tai vaikkapa pari terveyssidettä.

Pehmeä, mutta tukeva nailonmateriaali on käytössä kestävä ja se kestää käsinpesun. Laukaun halkaisija avattuna on 56 cm.

Wake Up Toilettilaukku muodostaa tyylikkään kokonaisuuden yhdessä muiden Wake Up -tuotteiten, Suihkuvaahdon ja Piristävän vartalosuihkeen, kanssa.

Tarkoitus
Toilettilaukku kosmetiikkatuotteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.
Käyttöohje
Avaa laukku, aseta haluamasi tuotteet pussin sisälle ja kiristä laukku suppuun nyörien avulla. Sulje läppä tarralla.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Näppärä toilettilaukku, saa kaikki pukkarissa tarvittavat kosmetiikat näppärästi ja siististi samaan paikkaan. Helppo puhdistaa, jos shampoopullo vähän leviää.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella kätevä, tilava ja kivan värinen!