Last Chance

Living Refill-pullo & tarrat

2,90 € / 500 ml

Täytä tyhjä Refill-pullo omalla suosikkituotteellasi. Valkoisen helmiäisenhohtoisen pullon tilavuus on 500 ml. Valitse tarra-arkin 18 tarrasta pullon sisältöä kuvaava ja tyyliisi parhaiten sopiva tarra.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Dermosil Living Refill-pullo & tarrat antavat sinulle vapauden täyttää tyylikäs pullo omalla suosikkituotteellasi.

Monenkirjavat pullot lavuaarin tai tiskialtaan reunalla on nyt helppo korvata tyylikkäämmällä vaihtoehdolla. Voit täyttää Refill-pullon esimerkiksi Refill-sarjamme täyttöpusseilla tai vaikkapa käsitiskiaineella, josta erityisesti pidät.

Helmiäisenvalkoisen läpikuultavan pullon tilavuus on 500 ml ja pullossa on musta pumppumekanismi. Pullon mukana on tarra-arkki, jossa on 18 tarraa. Arkissa on kolme eri tyylistä tarraa kuudelle tuotteelle, jotka ovat Shower Gel, Shampoo, Kitchen Hand Soap, Body Lotion, Dishwashing Liquid ja Hand Soap.
 

Tarkoitus
Täyttöpullo erilaisille ihonhoito- ja puhdistustuotteille.
Käyttöohje
Täytä pullo haluamallasi tuottella. Ennen seuraavaa täydennystä pese, huuhtele ja anna pullon kuivua huolellisesti.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kiva tuote, huono laatu. Painaumia tulee sivuille ja joutuu tilaamaan usein uuden.. ja pumppu ei palaudu takaisin ylös ellei sitä vedä itse

Kiva idea, ja niinpä minäkin tilasin. Astianpesuainetta olen pitänyt, mutta nyt kun sormi osui mielestäni aika kevyesti korkkiin.. korkki ponnahti ylös ja särkyi. Eli todella pienestä meni rikki :(

Nii ja jäi edellisestä kommentista pois.. Että tosiaan myös itse huomannut että olisi hyvä jos voisi tilata pulloja ilman tarroja. Ihan huippuahan olisi jos voisi tilata vain esim olemassa olevista tarra vaihtoehdoista sen tarvitsemansa teksitarran haluamallaan fontilla. Tai että voisi tilata vain niitä tarroja ilman pulloa jos ja kun tulee tarve uusia tekstitarra.

Mustaa pulloa myös minä kaipaisin valikoimaan ja sitä hoitoaine tarraa!

Hyvät pullot, mutta tarroista puuttuu hoitoaine. Ostin juuri kaksi ja ajattelin että saan sekä shampoolle että hoitsikalle omat. Tein oman tarran mutta ei kiva kun ne eivät näytä samalta.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml