loader
Uusi
series logo

Hyaluron Shot

13,70 € / 250 ml

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisäjuoma. Tehokas kahden viikon kuuri, joka tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Kaunis ja hyvinvoiva iho

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä Hyaluron Shot on monipuolinen ravintolisäjuoma. Tehokas, kahden viikon intensiivinen kuuri, tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Hyaluronihappo on yksi tämän hetken suosituimmista ja puhutuimmista ainesosista kosmetiikassa. Eikä syyttä, sillä hyaluronihapolla on lukuisia toivottuja vaikutuksia. Hyaluronihapon teho perustuu ennen kaikkea kosteututukseen.

Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta myös luontaisesti. Ikääntyessä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin hidastuu, jolloin iho veltostuu ja kuivuu ja siihen alkaa muodostua juonteita sekä ryppyjä.

Hyaluron Shot sisältää tyrniuutetta ja C-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa ja ihon pysymistä terveenä. C-vitamiini edistää myös elimistön luonnollista kollageenin tuotantoa ja suojaa ihoa hapettumisstressiltä.

Vastustuskykyä arkeen! Tyrniuutteen ja C-vitamiinin ansiosta Hyaluron Shot on myös erinomainen tehokuuri tukemaan vastustuskykyä.

Tuotteella on mieto appelsiinin maku, joten se on miellyttävä nauttia sellaisenaan. Halutessasi voit sekoittaa valmisteen myös esimerkiksi smoothien sekaan.

 

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä valmiste.

Pakkauksen koko: 250 ml. Parasta ennen 17.12.2021.

Ainesosat: vesi, stabilointiaine (glyseroli), tyrniuute, hapettumisenestoaineet (natriumaskorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hyaluronihappo, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), appelsiiniaromi.

Vegaaninen.

Gluteeniton ja laktoositon.

15 ml sisältää:

Tyrniuute                        600 mg

Hyaluronihappo                   30 mg

C-vitamiini                      140 mg/175% päivittäisestä vertailuarvosta


Valmistettu Tanskassa.

Tarkoitus
Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisäjuoma. Tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.
Käyttöohje
Ravintolisä aikuisille. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa. Tuote säilyy avattuna 30 päivää. Annostus: Juo 15 ml vuorokaudessa ruokailun yhteydessä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!