loader

Hyaluron Shot

3973

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisäjuoma. Tehokas kahden viikon kuuri, joka tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

/ 250 ml

Väliaikaisesti loppuunmyyty, tulossa takaisin myyntiin alkuvuodesta 2022, viikon 1 lopussa.
Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tykkäsin mausta. Nyt pullollisen olen nautiskellut. Oikein mitään en ole oloissani enkä ihossani huomannut mutta haluan uskoa että tekee minulle hyvää! Esittelyssä sanotaan että voi käyttää kaksi viikkoa ja sittenkö ei koskaan? Vai pitääkö pitää joku tauko? Koska voi uuden kuurin aloittaa? Tiedä kuinka hehkeäksi mummo vielä osottautuu.

Ulla A.

Kaunis ja hyvinvoiva iho

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä Hyaluron Shot on monipuolinen ravintolisäjuoma. Tehokas, kahden viikon intensiivinen kuuri, tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Hyaluronihappo on yksi tämän hetken suosituimmista ja puhutuimmista ainesosista kosmetiikassa. Eikä syyttä, sillä hyaluronihapolla on lukuisia toivottuja vaikutuksia. Hyaluronihapon teho perustuu ennen kaikkea kosteututukseen.

Hyaluronihappoa löytyy ihmisen kehosta myös luontaisesti. Ikääntyessä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin hidastuu, jolloin iho veltostuu ja kuivuu ja siihen alkaa muodostua juonteita sekä ryppyjä.

Hyaluron Shot sisältää tyrniuutetta ja C-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa ja ihon pysymistä terveenä. C-vitamiini edistää myös elimistön luonnollista kollageenin tuotantoa ja suojaa ihoa hapettumisstressiltä.

Vastustuskykyä arkeen! Tyrniuutteen ja C-vitamiinin ansiosta Hyaluron Shot on myös erinomainen tehokuuri tukemaan vastustuskykyä.

Tuotteella on mieto appelsiinin maku, joten se on miellyttävä nauttia sellaisenaan. Halutessasi voit sekoittaa valmisteen myös esimerkiksi smoothien sekaan.

 

Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä valmiste.

Pakkauksen koko: 250 ml. Parasta ennen 17.12.2021.

Ainesosat: vesi, stabilointiaine (glyseroli), tyrniuute, hapettumisenestoaineet (natriumaskorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hyaluronihappo, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), appelsiiniaromi.

Vegaaninen.

Gluteeniton ja laktoositon.

15 ml sisältää:

Tyrniuute                        600 mg

Hyaluronihappo                   30 mg

C-vitamiini                      140 mg/175% päivittäisestä vertailuarvosta


Valmistettu Tanskassa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ravintolisät

Tarkoitus: Hyaluronihappoa, tyrniä ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisäjuoma. Tukee ihon hyvinvointia sisältä päin ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Käyttöohje: Ravintolisä aikuisille. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa. Tuote säilyy avattuna 30 päivää. Annostus: Juo 15 ml vuorokaudessa ruokailun yhteydessä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(18)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 18.02.2021

Hei Ulla, tuotetta voi kyllä huoletta käyttää kauemminkin kuin pari viikkoa. Yksi pullollinen riittää kahdeksi viikoksi, mutta tuotteen ottamista voi jatkaa heti ilman taukoa parin viikon käytön jälkeen.

reviewer avatar
Ulla A. 17.02.2021

Tykkäsin mausta. Nyt pullollisen olen nautiskellut. Oikein mitään en ole oloissani enkä ihossani huomannut mutta haluan uskoa että tekee minulle hyvää! Esittelyssä sanotaan että voi käyttää kaksi viikkoa ja sittenkö ei koskaan? Vai pitääkö pitää joku tauko? Koska voi uuden kuurin aloittaa? Tiedä kuinka hehkeäksi mummo vielä osottautuu.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu D. 03.02.2021

Hei Marika, Sanna ja Pikke! Kiitos kysymyksistänne ja palautteestanne. Hyaluron Shotia voi hyvin käyttää myös imetyksen aikana, shotissa on mieto appelsiinin maku ja sitä voi halutessaan sekoittaa johonkin juomaan kuten mehuun tai smoothieen.

reviewer avatar
Pikke S. 28.01.2021

Tilasin kokeeksi, maku oli makean esanssinen. Sekoittaisin happamaan smoothieen, en mehuun. Tuotteesta saa aimo annoksen C-vitamiina. Harmillisesti hyaluronihappo hajoaa suolistossa sokeriksi ja vedeksi. Hyaluroni on parempi käyttää ulkoisesti, mutta ei tässä tuotteessa.

reviewer avatar
Sanna I. 28.01.2021

Onko tässä millainen maku, voiko sekoittaa esim. mehun sekaan?

reviewer avatar
Marika R. 28.01.2021

Sopiiko imetyksen aikana käytettäväksi?