loader
series logo

Voidesaippua

4,90 € / 500 ml

Mieto, luonnon kasviöljyistä valmistettu voidesaippua on tarkoitettu toistuvaan käsienpesuun ja suihkusaippuaksi. Pehmeä ja voidemainen saippua on erittäin riittoisaa, ja se sopii koko perheelle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Usein tapahtuva pesu kuluttaa ihoa suojaavia luonnollisia rasvakertymiä. Classic-sarjan Voidesaippua on hellävarainen käsien ja vartalon toistuvaan pesemiseen tarkoitettu puhdistustuote. Voidesaippua jälleenkosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen rasvatasapainonsa.

Voidesaippua on mieto ja valmistettu laadukkaista luonnon kasviöljyistä. Saippua on koostumukseltaan voidemainen. Käytetään usein toistuvaan käsienpesuun sekä suihkusaippuana koko vartalolle. Voidesaippua pesee hellävaraisesti ja on erittäin riittoisa tuote. Sopii koko perheen käyttöön. Tuote on vegaaninen.

Muista myös kätevä Voidesaippua täyttöpussi (30081).

 

Tarkoitus
Vartalon pesuun ja hoitoon.
Käyttöohje
Kostuta iho, hiero ihoa saippualla ja huuhtele.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan ok saippua, tuskin ostan uudelleen ainakaan suihkusaippuaksi. Jättää hieman "lähmäisen" tunteen iholle, enkä kovin tuoksustakaan tykkää... Intiimipesusaippua parempi valinta perus suihkusaippuaksi!

Ihmettelen, miksi verkkokaupan uudistuttua tuotetiedoista poistui pH-tieto? Toisille kuluttajille hyvinkin tärkeä tieto. Kyselin aikanaan, miten tämän tuotteen pH voi olla 9? Luvattiin palata asiaan, mutta vastausta en koskaan saanut. Voidesaippua kulostaa mielestäni hoitavalta tuotteelta.

Jättää lavuaariin samean ja rasvaisen pinnan. Ihan ok käsille, mutta em. syystä en enää tilaa.

Tuoksu on mielestäni yllättävän voimakas ja ei kauhean miellyttävä vaan hieman pistävä. Johtuisiko tuoksu raaka-aineista? Muuten hyvä tuote.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Perus saippua. Ei voi sanoa että olisi erityisen hyvä tai huonokaan. Nimi on kyllä osin harhaan johtava, koska ei ole erityisen voidemainen niin kuin sanasta cream voisi ajatella. Aika peruslirua tavaraa. Jonkin verran kuivattaa jo kuivaa ihoa, mutta niinhän ne tekee muutkin oikeat saippuat. Ihan toimiva juttu esim. mökillä, pärjää yhdellä tuotteella koko perhe. Käytetään käsien pesussa ja päivän päätteeksi toimii myös saunassa koko kropan pesuun.

Lataa lisää