loader

Magical Winter

7078

Photo by Konsta Punkka

Joulupakkaus Magical Winter sisältää Wild Forest Suihkugeelin, Ihonhoitovoiteen ja Deo Roll-Onin sekä luonnonvalkoisen Pentik Olki kylpypyyhkeen kauniin kultaisessa lahjakassissa. Wild Forest -tuotteilla on makean raikas metsämarjojen tuoksu.

41,50 € 35,00 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Jouluinen lahjasetti vartalon ihonhoitoon

Ilahduta joulun parhaimmalla lahjalla! Valmis lahjasetti sisältää Wild Forest Suihkugeelin, Ihonhoitovoiteen ja Deo Roll-Onin sekä luonnonvalkoisen Pentik Olki kylpypyyhkeen kauniin kultaisessa lahjakassissa.

Kosteuttava Wild Forest Suihkugeeli puhdistaa vartalon ihon lempeästi ja hellävaraisesti. Päivittäiseen käyttöön sopiva suihkusaippua sisältää glyseriiniä sekä kotimaista koivunmahlaa ja betaiinia, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Wild Forest Ihonhoitovoide on hellävarainen, talven kuivattamalle iholle soveltuva suojaava ja hoitava kosteusvoide. Wild Forest Ihonhoitovoiteen makean raikkaassa metsämarjojen tuoksussa on mukana vivahteita kielosta. Wild Forest Deo Roll-On on erittäin tehokas ja pitkävaikutteinen antiperspirantti, joka kuivuu nopeasti ja pitää kainalot kuivana koko päivän koko päivän. Wild Forest -tuotteilla on makean raikas metsämarjojen tuoksu, jossa mukana vivahteita kielosta.

Pehmeä ja tyylikkään luonnonvalkoinen Pentik Olki kylpypyyhe tuo kaunista ilmettä kodin kylpytiloihin ja kuivaa vartalon tehokkaasti. Korkealaatuinen froteepyyhe on 100 % puuvillaa ja se tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä.  

Ihanat, ihoa hellivät lahjat ansaitsevat arvoisensa lahjakassin! Wild Forest -tuotteet on pakattu kauniin kultaiseen lahjakassiin. Lahjakassi on valmistettu tukevasta, kullanvärisestä pahvista ja siinä on kauniit satiinikahvat.

Kategoria: Vartalo

certificate logotype

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu