loader

Sport & Sauna Deo Roll-On

3059

Tehokas ja ihoystävällinen antiperspirantti aktivoituu kehon lämmöstä ja toimii vaativissakin tilanteissa. Raikkaan miehekäs ja urheilullinen tuoksu.

3,20 € / 75 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Mieheni lempi dödö .

Eija K.

Onko edessäsi keskittymistä vaativa tilanne: tiukka neuvottelu työpaikalla, treeni kuntosalilla tai tapaaminen tärkeän ihmisen kanssa. Varmuuden tunnetta lisää silloin pettämätön antiperspirantti.

Man-sarjan Sport & Sauna Deo Roll-On sisältää hikoilua estäviä ainesosia. Tuote toimii antiperspiranttina ja aktivoituu vartalon lämmöstä. Tästä syystä Deo Roll-On toimii tehokkaasti erilaisissa tilanteissa.

Tehokas Deo Roll-On on myös ihoystävällinen.  Sen tuoksu on raikkaan miehekäs ja urheilullinen. Sport & Sauna Deo Roll-On pitää kylmän rauhallisena ja raikkaana kuumissakin tilanteissa.

Triple Technology -antiperspiranttiemme teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden ansiosta Roll-On toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen  raikkaan tunteen iholle. Se on pehmeä ja miellyttävä iholle ja lisäksi siinä on kosteuttavia ainesosia. 

Tuote on vegaaninen.

Kategoria: Deodorantit

Tarkoitus: Miehille estämään ja ehkäisemään hien hajua kainaloalueella.

Käyttöohje: Levitetään kainaloihin ja annetaan kuivua.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-21, Sodium Chloride, Propanediol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Man ihon- ja hiustenhoitosetti
22,60 € 18,50 €

18,50€
Säästösi 4,10€

Säästösi 4,10€

Osta

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Rasmus B. 30.11.2020

Hyvä tuoksu!!!

reviewer avatar
Eija K. 13.09.2020

Mieheni lempi dödö .

reviewer avatar
Asiakaspalvelu D. 12.08.2020

Hei Eerika, pahoittelut ihoreaktiosta. Pyydämme ihoreaktion kaltaisissa tapauksissa ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteella info@dermosil.fi.

reviewer avatar
Eerika H. 28.06.2020

Hyvän tuoksuinen, mutta aiheutti pidemmän käytön jälkeen miehen iholle ihottuman kaltaista reaktiota. Ihottuman syyksi epäilee tuotteen sisältämää alumiinia. Tämän vuoksi alumiinittomaa miesten dödöä kaipailen!

reviewer avatar
Ville A. 04.03.2020

testiarvio