loader

Black Pepper Deo Roll-On

3,20 € 2,70 € / 75 ml

Tehokas antiperspirantti, joka kuivuu nopeasti ja pitää hien loitolla ihoa ärsyttämättä. Raikas mausteinen Hypoparfum®-tuoksu, josta on aistittavissa pippurin ja sitruksen raikkautta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Black Pepper Deo Roll-On on tehokas antiperspirantti, joka kuivuu nopeasti ja pitää hien loitolla ihoa ärsyttämättä.

Tehokas Deo Roll-On on myös ihoystävällinen. Tuotteella on raikkaan mausteinen hypo parfum -tuoksu, josta on aistittavissa pippurin ja sitruksen raikkautta.

Triple Technology -antiperspiranttiemme teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden ansiosta Roll-On toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen miellyttävän raikkaan tunteen iholle. Se on pehmeä ja hoitava iholle ja lisäksi siinä on kosteuttavia ainesosia. Kolmivaikutteinen Triple Technology tekee tuotteesta sekä hoitavan että tehokkaan.

Tuote on vegaaninen.

 

Tarkoitus
Estämään ja ehkäisemään hien hajua kainaloalueella. Miehille.
Käyttöohje
Levitetään kainaloihin ja annetaan kuivua.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali
Sopii myös
Miehet

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Sodium Chloride, Propanediol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, C12-13 Alkyl Lactate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ainoa toimiva deodorantti, ei kutita herkkää ihoa ja tuoksukin on hyvä! Lopetatteko kokonaan vai mitä tälle tapahtuu? Mikään muu ei pidä raikkaana koko päivää!!!

21.9.kommentoineelle. Kyllä nämäkin putelit pysyvät ylösalaisin kun hetken malttaa odottaa että loppu sisältö valuu alaspäin

Erittäin hyväntuoksuinen tuote. Ärsytti ja kutitti kainaloita joten ei voi käyttää.

Kovasti on ollut mieheni mieleen. Yksi vinkki ja pliis toteuttakaa - kaikki deodorantit voisivat olla korkiltaan tasaisia pyöreän sijaan. Olisi kivempi säilyttää alassuin puteleita. Nyt kun ovat melko tyhjiä niin joutuu kiikkerästi pitämään pyöreää korkkia alaspäin ja purkit kaatuilee. Kiitos!!