loader
series logo

Sensitive Deo Stick

6,50 € / 45 ml

Hellävarainen, hajustamaton ja alumiiniton deodorantti herkälle iholle sekä hajusteyliherkille. Deo Stick hoitaa ja rauhoittaa ihoa ja tuntuu heti miellyttävältä. Sopii naisille ja miehille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Deo Stick sopii herkälle ja aralle iholle sekä henkilöille, jotka ovat yliherkkiä hajusteille.

Deo Stick levittyy helposti ja jättää kainalot heti kuiviksi. Odottelun sijaan voit pukeutua heti, eikä deodorantti jätä ikäviä värjäymiä vaatteisiin. Sensitive Deo Stick myös hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa kainaloissa. 

Sensitive Deo Stick toimii parhaiten puhtaalla iholla, josta kainalokarvat on poistettu. Pese kainalot puhdistustuotteella, jossa on alhainen pH-arvo, esimerkiksi Sensitive Intiimisaippualla. Se pitää ihon suojana olevan happovaipan ennallaan.

Sensitive Deo Stick on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on hajustamaton, eikä sisällä mitään yleisesti herkistävää tai ihoa ärsyttävää ainetta. Tuote on vegaaninen.

Tuote sopii koko perheelle. Koska Deo Stick on alumiiniton, se ei estä hikoilun aiheuttamaa kosteutta kainaloissa. Voimakkaammin hikoileville sopiikin paremmin Sensitive-sarjan antiperspirantti Sensitive Deo Roll-On (3036).

Tuotantoteknisistä syistä johtuen pieni osa tuotetta jää ruuvimekanismin takia hylsyn sisään.

Muistathan, että siirtyessäsi käyttämään alumiinitonta deodoranttia antiperspirantin sijaan, täytyy kehon tottua alumiinittomaan deodoranttiin. Rauhaset ja ihohuokoset puhdistuvat vähitellen kuona-aineista, mikä saattaa tuntua siltä, että hikoilet tavallista enemmän.

Kehon erittämä hiki ei itsessään haise, sillä 99 prosenttia hiestä on vettä. Hikirauhasten orgaaniset aineet tuottavat hajua joutuessaan kosketuksiin iholla olevien bakteerien kanssa. Tästä syystä kainalokarvat voimistavat hajua, koska bakteereille on enemmän kasvualustaa.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Deodorantti hikoilun aiheuttamien epämiellyttävien hajujen poistamiseen.
Käyttöohje
Levitä puhtaalle ja kuivalle kainaloiden iholle. Kainalokarvojen poistamista suositellaan ennen tuotteen käyttöä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali
Sertifikaatti

Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Aqua, Sodium Stearate, Allantoin, Panthenol, Triethyl Citrate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tuote ei liu´u iholla ollenkaan ja suorastaan sattuu kainaloihin tämän levittäminen, pettymys. Aivan erilainen pinta ja koostumus kuin esim Vitamin E-stickissä.

Valitettavasti ei pitänyt hienhajua poissa.

Odotin tuotetta innoissani mutta tämä olikin kaikkea muuta kuin hellävarainen... Ei levity iholle ollenkaan, todella kuiva.

Olen käyttänyt vastaavanlaista stickiä ja tämä oli siihen verrattuna pettymys. En ole kova hikoilemaan mutta on kiva laittaa puhtaalle iholle kuitenkin joku suoja ja hajuherkkänä en voi käyttää mitä vain joten olen päätynyt nykyisin käyttämään näitä hajusteettomia tuotteita. Tämän stickin ainoa miinus tulee siitä, että se ei liu iholla ollenkaan eikä siksi ollut miellyttävä laittaa. Onko tuote liian kuiva tai mahdollisesti viallinen?

Hei Susanna! Sekä hikoilu että ihon tottuminen alumiinittomaan deodoranttiin on hyvin yksilöllistä, joten on vaikea antaa mitään aikatietoa. Todennäköisesti vain itse voit parhaiten tehdä arvion ja päätöksen tässä kohtaa riippuen siitä millaisia päiväsi ovat. Todennäköisesti parin viikon kuluessa alumiinittoman deon käytön aloittamisesta pitäisi osoittautua onko alumiiniton deo riittävä ehkäisemään hikoilun aiheuttamia hajuja. Valikoimastamme löytyy myös alumiinittomia hajustettuja vaihtoehtoja, kuten Deo Stick Vitamin E. Näin siis mikäli tuotteen ei välttämättä tarvitse olla hajustamaton.

Lataa lisää