loader
series logo

Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Tehokas ja pitkävaikutteinen antiperspirantti. Aktivoituu vartalon lämmöstä. Estää hienhajua ja kuivuu nopeasti iholle. Pehmeä ja miellyttävä käyttää iholla. Puhtaan raikas tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Classic-sarjan Deo Roll-On on tehokas, mutta hellävarainen antiperspirantti. Se sisältää alumiinisuoloja, jotka muodostavat ihon pinnalle kalvon estämään ihon kostumista hikoilun yhteydessä.

Classic Deo Roll-On kuuluu Triple Technology -antiperspiranttiemme joukkoon. Sen teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Niiden ansiosta Roll-On toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen miellyttävän raikkaan tunteen iholle. Deo Roll-On:ia on pehmeä käyttää iholla ja siinä on kosteuttavia ainesosia.

Deo Roll-On aktivoituu vartalon lämmöstä, mikä tekee siitä tehokkaan ja pitkävaikutteisen. Classic Deo Roll-On on kehitetty hellävaraiseksi tuotteeksi iholle, koska useimmilla ihmisillä kainaloiden alue on hyvin herkkä.  

Deo Roll-On:in tuoksu on puhtaan raikas. Tuoksussa on vivahde kurkkua sekä kukkien ja hedelmien raikkautta. Saman tuoksuryhmän tuotteita ovat Classic Suihkugeeli (3764), Ihonhoitovoide (3765), Käsisaippua (3766) sekä Käsivoide (3767)

Tarkoitus
Estämään ja ehkäisemään hien hajua kainaloalueella.
Käyttöohje
Levitetään kainaloihin ja annetaan kuivua.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-2, Steareth-21, Sodium Chloride, Propanediol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Luottodeodoranttini! Ihana mieto tuoksu, koko päivän kestävä vaikutus ja hinta-laatusuhteeltaan lyömätön tuote.

Tää on paras deodorantti ja oon käyttänyt tätä jo vuosia. Toimii!

Hyvä tuote monen pullon kokemuksella.

Ihana tuoksu!

Paras deodorantti, vuosia ollut käytössä. Todella tehokas!!!

Lataa lisää