Uusi
Uusi
Uusi
Body & Mind Deo roll-on
3,60 € / 60 ml

Pirteän greipin ja lämpimän inkiväärin tuoksuinen antiperspirantti pitää olon raikkaana liikunnan aikana ja sen jälkeen. Jättää iholle miellyttävän pehmeän, elinvoimaisen tunteen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Pehmeä Dermosil Body & Mind Deo roll-on on antiperspirantti, joka pitää olosi raikkaana liikunnan aikana ja sen jälkeen. Deodorantissa on pirteä greipin tuoksu, johon vivahdus inkivääriä tuo lempeää lämpöä. 

Deo roll-on sisältää kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa, ihoa pehmentävää betaiinia sekä iholle uutta energiaa antavaa magnesiumin, sinkin ja kuparin ravitsevaa mineraalisekoitusta. Roll-on sisältää myös ihoa hoitavaa panthenolia.

Deo roll-on on pakattu kätevään tuubipakkaukseen ja sitä on helppo ja miellyttävä levittää iholle kevyesti tuubia painamalla. Deodorantti kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Iholle jää miellyttävän pehmeä ja elinvoimainen tunne.

Tarkoitus
Estämään ja ehkäisemään hien hajua kainaloalueella.
Käyttöohje
Paina tuubia kevyesti, levitä puhtaalle ja kuivalle kainalon iholle ja anna kuivua.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Alcohol Denat., Peg-8, Hydroxypropyl Methylcellulose, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil,Panthenol, Betaine, Limonene, Linalool, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Citral, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol, Copper Gluconate.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Sport & Sauna Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Vitamin E Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml