loader
series logo

Sensitive Siivellinen päiväside, Dermosil by Vuokkoset

3,90 € / 24 kpl

Siivellinen päiväside on luotettava, hengittävä ja ihoystävällinen kumppanisi kuukautisvuodon aikana. Siteen pinta on 100 % luomupuuvillaa ja kapea muotoilu tekee siitä huomaamattoman.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Siivellinen päiväside, Dermosil by Vuokkoset pitää olosi kuivana ja raikkaana kuukautisvuodon aikana. Päiväside on ohut side, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle sopivaksi. Siteen ihoa vasten asettuva pinta on 100 % luomupuuvillaa. Puuvilla on ihoystävällinen ja hengittävä materiaali, minkä ansiosta side on miellyttävä käyttää. 

Ylellisen puuvillapinnan alla on tehokas välikerros, joka levittää kosteuden tasaisesti siteen sisään imukerrokseen. Alimman kerroksen taustamateriaali ehkäisee läpivuodot ja takaa varman vuotosuojan.

Side on sopivan kapea ja muotoillut siivekkeet pitävät siteen napakasti paikoillaan ja estävät ikävät reunavuodot. Muotoilunsa ansioista side tuntuu mukavalta ja on huomaamaton käyttää. Siteen pituus on 225 mm ja paksuus 1,5 mm.

Päiväsiteet ovat yksittäispakattuja. Siivellinen päiväside on dermatologisesti testattu tuote, joka ei sisällä hajusteita tai muita ylimääräisiä kemikaaleja. Kuten kaikille Sensitive-sarjan tuotteille, myös päiväsiteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Kotimainen perheyritys Delipap Oy valmistaa Dermosil-valikoiman Siivelliset päiväsiteet Suomessa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. 

Tarkoitus
Siivellinen kuukautissuoja päiväkäyttöön.
Käyttöohje
Avaa siteen kääre ja aseta päiväsiteen liimapinta alushousujen sisäpintaa vasten. Taita siivekkeet alushousujen ulkopinnalle.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kiitos tilauksn muassa olleesta näytepussukasta. Millä tavalla tämä eroaa, jos lainkaan, yleisessä myynnissä olevista normi-Vuokkosista?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä tuote ja hienoa, että siteitä saa nyt hankittua näin kätevästi. Jatkoon!