loader
series logo

Sensitive Siivellinen yöside, Dermosil by Vuokkoset

2,30 € / 10 kpl

Siivellinen yöside on luotettava, hengittävä ja ihoystävällinen kumppanisi kuukautisvuodon aikana. Siteen pinta on 100 % luomupuuvillaa ja siteen muotoilu estää ohivuodot tehokkaasti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Siivellinen yöside, Dermosil by Vuokkoset pitää olosi kuivana ja raikkaana kuukautisvuodon aikana. Yöside on kehitetty erityisesti herkälle iholle sopivaksi ja suojaamaan ohivuodoilta yön aikana. 
Siteen ihoa vasten asettuva pinta on 100 % luomupuuvillaa. Puuvilla on ihoystävällinen ja hengittävä materiaali, minkä ansiosta side on miellyttävä käyttää. 

Ylellisen puuvillapinnan alla on tehokas välikerros, joka levittää kosteuden tasaisesti siteen sisään imukerrokseen. Alimman kerroksen taustamateriaali ehkäisee läpivuodot ja takaa varman vuotosuojan.

Side on riittävän pitkä yökäyttöön ja muotoillut siivekkeet pitävät siteen napakasti paikoillaan estäen ikävät reunavuodot. Siteen pituus on 317mm ja paksuus 2 mm.

Yösiteet ovat yksittäispakattuja. Siivellinen yöside on dermatologisesti testattu tuote, joka ei sisällä hajusteita tai muita ylimääräisiä kemikaaleja. Kuten kaikille Sensitive-sarjan tuotteille, myös yösiteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Kotimainen perheyritys Delipap Oy valmistaa Dermosil-valikoiman Siivelliset päiväsiteet Suomessa puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. 

Tarkoitus
Siivellinen kuukautissuoja yökäyttöön
Käyttöohje
Avaa siteen kääre ja aseta siteen liimapinta alushousujen sisäpintaa vasten. Taita siivekkeet alushousujen ulkopinnalle.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Toimivat hyvin, olen ollut tyytyväinen!

On liian lyhyt yösiteeksi.

Liian lyhyt ja kapea yösiteeksi :(

Ei jatkoon, side yösiteeksi liian lyhyt ja ohut.

Mä niin halusin pitää näistä ja tämä että saisi tilata tässä samalla olisi ollut loistavaa mutta.... näistä jäi jokaisesta liimaa pikkareihin, yhdet meni niin pahasti et piti heittää roskiin. Eli ei valitettavasti jatkoon.

Lataa lisää