loader
Uusi
series logo

Sensitive Intiimipyyhe

2,70 € / 10 kpl

Intiimipyyhe puhdistaa intiimialueen herkän ihon tehokkaan hellävaraisesti jättäen iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Sen sisältämät ainesosat auttavat säilyttämään intiimialueen luonnollisen tasapainon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Herkän intiimialueen hyvinvointiin

Sensitive Intiimipyyhe on kätevä tapa huolehtia intiimihygieniasta. Puhdistuspyyhe on kehitetty nimenomaan intiimialueen herkän ihon puhdistusta varten ja sen tarkoin valitut ainesosat huolehtivat samalla intiimialueen hyvinvoinnista.

Intiimipyyhkeen sisältämä postbioottinen maitohappobakteeriuute ja tasapainotettu pH-arvo (4,3) auttavat säilyttämään intiimialueen luonnollisen tasapainon. Tuote sisältää myös tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä ja rauhoittavaa allantoiinia.

Intiimipyyhe sopii päivittäiseen puhdistukseen tai voit käyttää sitä tilanteissa, joissa vesipesu ei ole mahdollinen. Pyyhe sopii hyvin puhdistustuotteeksi esimerkiksi kuukautisten aikana antaen raikkaan ja puhtaan tunteen siteen tai tamponin vaihdon yhteydessä. Ylellisen pehmeä pyyhe tuntuu miellyttävältä ihoa vasten jättäen iholle raikkaan tunteen.

Pakkaus sisältää 10 kertakäyttöistä puhdistuspyyhettä. Näppärän kokoinen pakkaus kulkee kätevästi mukana esimerkiksi käsilaukussa.

Hajustamaton Intiimipyyhe sopii myös herkälle sekä atooppiselle iholle ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tarkoitus
Puhdistuspyyhe intiimialueelle. Raikastaa, kosteuttaa ja puhdistaa hellävaraisesti. Sopii herkälle iholle.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Lactobacillus Ferment, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Benzoate, Sodium Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Pahanhajuisia pyyhkeitä! Muuten varmasti ajavat asiansa.

user avatar

Hei, tuote tulee hävittää tavallisen poltettavan jätteen mukana.

Samaa mietin kuin Seija M., ovatkohan liinat biohajoavia? Tällöin voisi käyttää esimerkiksi mökillä ulkovessassa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä tuote. Toivoisi, että tulisi isompi pakkaus esim. 30 kpl ja samanlainen kovakansi kuten Sensitive Puhdistusliinassa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ovatko biohajoavia