loader

Sensitive Intiimipesuvaahto

4082

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus

pH-arvo 4,8-5,0

Hellävarainen pesuvaahto intiimialueen herkälle iholle. Prebioottinen BioEcolia® tukee ihon hyvinvointia ja vaahdon ihanteellinen pH-arvo auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojakerroksen.

7,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Lempeä pesuvaahto intiimihygieniaan

Intiimituotevalikoimamme on täydentynyt paljon toivotulla puhdistusvaahdolla. Hellävarainen Intiimipuhdistusvaahto pitää huolta päivittäisestä intiimihygieniasta. Hyvä intiimihygienia ehkäisee intiimialueen ärtymistä, kirvelyä ja kutinaa, epämiellyttävien hajujen muodostumista ja tulehduksia.

Pumpulinpehmeä Intiimipuhdistusvaahto sisältää prebioottista BioEcolia®, joka tukee ihon hyvinvointia. Erityisesti intiimialueen puhdistukseen kehitetty vaahto sisältää myös kosteuttavaa kotimaista betaiinia ja sen ihanteellinen pH-arvo (4,8–5,0) auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojakerroksen.

Tuote on hajustamaton ja se sopii myös erittäin herkälle ja atooppiselle iholle. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Intiimipesuvaahdolle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Intiimihygienia

Tarkoitus: Intiimialueen puhdistukseen. Sisältää prebiootteja, jotka tukevat ihon hyvinvointia sekä kosteuttavaa betaiinia. pH-arvo 4,8–5,0.

Käyttöohje: Hiero kostealle iholle ja huuhtele vedellä.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Propanediol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Betaine, Sodium Benzoate, Sodium Glycolate, Sodium Lactate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hexylene Glycol, Allantoin, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tetrasodium EDTA

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Anna T. 01.10.2021

Tykkään tästä tuotteesta todella paljon 😊 Sopii hyvin myös herkälle iholle vaikkapa kasvoille eikä vain hygenia-alueelle 🥰