loader

Kerran kuussa -kassi

8,80 €

Kerran kuussa tavataan – tuotekokonaisuus sisältää pakkauksen pikkuhousunsuojia, päiväsiteitä ja yösiteitä. Setin ostaja saa Dermosil-kangaskassin kaupan päälle!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Naisella ehtii olla elämänsä aikana monet kuukautiset – ne kun alkavat yleensä 10–16-vuotiaana ja toistuvat kerran kuukaudessa noin 50-vuotiaaksi. Me haluamme, että naisilla on hyvä olla joka päivä, myös kuukautisten aikaan, ja tarjoamme siihen parhaat tuotteet.

Kerran kuussa -kassi on jokaisen naisen tarpeellinen tuotekokonaisuus kuukautisiin ja päivittäiseen intiimihygieniaan. Kassissa on seuraavat tuotteet: Sensitive Pikkuhousunsuoja (4045), Sensitive Siivellinen päiväside (4043), ja Sensitive Siivellinen yöside (4044). Kassin ostaja saa laadukkaan  Dermosil Kangaskassin (9576) kaupan päälle!

Kaikki kassin tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle sopiviksi ja tuotteet ovat hellävaraisia ja hajustamattomia. Siteet ja pikkuhousunsuojat ovat sitä, mitä jokainen nainen kuukautisten aikana kaipaa: hellävaraisia, mukavia, ohuita ja varmoja.

Tarkoitus
Tuotekokonaisuus kuukautisiin ja päivittäiseen intiimihygieniaan.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Herkkä

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!