Ihokarvanpoistogeeli
6,20 € / 150 ml

Hellävarainen geeli ihokarvojen ajeluun höylän avulla. Sopii säärien, käsien, intiimialueen ja kainaloiden ihokarvojen ajeluun sekä miehille parranajogeeliksi. Tuotteen sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Classic
Tuotteesta

Dermosil Ihokarvanpoistogeeli on hellävarainen ja hajustamaton geeli ihokarvojen ajelemiseen höylän avulla. Geeli soveltuu ihokarvojen ajamiseen sääristä, käsistä, intiimialueelta ja kainaloista. Miehille geeli sopii myös parranajogeeliksi.

Ihokarvanpoistogeeli valmistaa ja pehmentää ihon karvojen ajeluun. Geelimäinen koostumus on sopivan ohutta, minkä ansiosta höylä liukuu ihon pinnalla kevyesti. Ihokarvanpoistogeeli myös estää pienten, höylästä aiheutuvien haavaumien syntymistä.

Tuote on hajustamaton ja sopii herkällekin iholle.

Ihokarvanpoistogeeli sisältää runsaasti aloe veraa, joten tuote myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ajelun jälkeen. Aloe vera myös estää punaisten ärtymien syntymistä iholle ajelemisen seurauksena.

Levitä ohut kerros geeliä hieman kostealle ihoalueelle, jolta haluat ajaa karvat. Höylää karvat ja huuhtele iho lämpimällä vedellä. Levitä ihokarvojen poiston jälkeen iholle kosteuttavaa Aloe Geeliä tai Sensitive-sarjan Ihonhoitovoidetta.

150 ml:n tuubi on helppokäyttöinen ja kulkee näppärästi mukana. Tuubissa on flippikorkki.

Ihokarvanpoistogeeli on aiemmin ollut Dermoteekki-sarjassa, mutta kuuluu nyt Classic-sarjaan. Tuotteen koostumusta ei ole muutettu. 

Tarkoitus
Ihokarvojen ajamiseen iholta höylän avulla.
Käyttöohje
Levitä ohut kerros geeliä hieman kostealle ihoalueelle, jolta haluat ajaa karvat. Höylää karvat ja huuhtele iho lämpimällä vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Carbomer, Decyl Polyglucose, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Aivan mahtava tuote, sääret on niin pehmeät sheivauksen jälkeen. Kesäjalat on pelastettu.

Etsin vaihtoehtoa marketin vaahdoille niiden hankalasti kierrätettävien pakkausten vuoksi ja löysin tämän. Hyvä tuote, teki säärien ajelusta miellyttävän tuntuista ja lopputuloskin oli todella hyvä. Vaikuttaa myös varsin riittoisalta tuotteelta.

Minulla tämä ei toimi. Iho jää punaisille näppylöille ajelun jälkeen.

Tämä yllätti positiivisesti - jo toinen purkki menossa! Ei enää haavoja sääriin...

Ihana tuote joka toivottavasti pysyy aina valikoimassa. Tämän ansiosta herkkä ihoni ei ärsyynny sheivauksesta. Mikään vastaava tuote ei ole toiminut yhtä hyvin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sensitive Hydrogeeli 0 %

4,80 € / 100 ml

Sensitive Höyläysvaahto

6,20 € / 200 ml