loader
series logo

Kaura Vartalomaito 150 ml

3,80 € 2,70 € / 150 ml

Silkkisen kevyt, tehokkaasti kosteuttava vartalomaito auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja huolehtimaan ihon hyvinvoinnista. Ylellinen voide levittyy pehmeästi ja imeytyy hetkessä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Kaura
Tuotteesta

Dermosil Kaura Vartalomaito on silkkisen kevyt kosteusemulsio, joka levittyy iholle vaivattomasti ja imeytyy hetkessä. Vaikka koostumus on kevyt, se kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää ihoa erittäin tehokkaasti ja auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja hyvinvointia.

Vartalomaito sisältää suomalaisesta kaurasta jauhettua, erittäin hienojakoista kaurajauhoa. Kaura sisältää runsaasti beetaglukaania, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä. Beetaglukaani auttaa myös ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Kauran siemenöljyn keramidit auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta.

Kaura Vartalomaito sisältää myös prebioottista fermentoitua kaurajauhoa. Prebioottien on todettu vahvistavan hyödyllisten bakteerien tasapainoa iholla ja siten edesauttavan ihon hyvinvointia.

Vartalomaidossa on raikas tuoksu, jossa on aavistus hedelmäistä keveyttä.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon hoitoon.
Käyttöohje
Levitä puhtaalle vartalon iholle kevyin pyörivin liikkein.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Methylpropanediol, Canola Oil, Avena Sativa Kernel Flour, Avena Sativa Kernel Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Lactobacillus Ferment, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!