Nature Porkkanaöljy, Ecocert Cosmos Natural

10,50 € / 100 ml

Hurmaava Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Vegaaninen öljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Nature Porkkanaöljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Se sisältää buriti-siemenöljyä Mauritia flexuosa -palmun siemenistä. Tätä trooppisilla alueilla kasvavaa palmua kutsutaan myös ”elämänpuuksi”. Buriti-siemenöljyä on käytetty kautta aikojen hoitamaan auringon polttamaa ja kuivaa ihoa. Öljyn rasvahapot auttavat ylläpitämään ihon elastisuutta ja joustavuutta. Buriti-siemenöljyn ja porkkanauutteen E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä ja edesauttaa ihon parantumista. Beetakaroteeni auttaa ihoa suojautumaan auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Porkkanaöljyssä on myös hoitavaa manteliöljyä ja auringonkukkaöljyä. Tuotteen ainesosat ovat täysin luonnollisia ja 91,8 % ainesosista ekologisia. Nature Porkkanaöljy on Ecocert Cosmos -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Levitä Nature Porkkanaöljyä puhtaalle iholle ja anna öljyn imeytyä hyvin ennen pukeutumista. Porkkanaöljy sopii ihonhoitoon ympäri vuoden.

Säilytä pullo pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.
Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon hoitoon.
Käyttöohje
Levitä kuivalle iholle tai heti peseytymisen jälkeen vielä lämpimälle ja kostealle iholle.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Helianthus Annuus Seed Oil, Mauritia flexuosa fruit oil, Daucus carota sativa root extract, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Limonene, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Olen tilannut lasipullon jossa on pumppu ja se on tallella. Toimiikohan pumppu siinä muovipullossa, kun en ole tilannut sitä ja muut moittivat kovasti,että valskaa ..Vai kannattaako odotella lasista pulloa jos se tulee myyntiin, muuten olen tykännyt tuoteesta..

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä tuote ympärivuotiseen käyttöön. Käytän tuotetta vedenkestävän silmämeikin poistoon sekä ihon kosteutukseen kasvoihin ja vartalolle. Iso miinus kuitenkin uudesta pakkauksesta, paljon menee öljyä hukkaan korkin falskaamisen vuoksi. Edellinen, lasinen pumppupullo oli huomattavasti parempi. Lisäksi tämän pienemmän pakkauskoon lisäksi voisi olla saatavilla isompikin pakkaus.

Turhan pieni pakkaus... 1/3 osa pullosta meni ekalla käytöllä koko vartalon levittämiseen:/

Voi mikä pettymys. Matkalaukussa pullon sisältö valskannut puolilleen ulos.

Hei Sari! Porkkanaöljyllä ei vielä ole pumppua emmekä tiedä tällä hetkellä milloin tuote uudistuu siltä osin. Mutta päivitämme toki tiedon tänne verkkokauppaan kun tieto varmistuu tai tuote on uudistunut.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml