loader
series logo

Nature Porkkanaöljy, Ecocert Cosmos Natural

10,90 € / 100 ml

Hurmaava Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Vegaaninen öljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Nature Porkkanaöljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Se sisältää buriti-siemenöljyä Mauritia flexuosa -palmun siemenistä. Tätä trooppisilla alueilla kasvavaa palmua kutsutaan myös ”elämänpuuksi”. Buriti-siemenöljyä on käytetty kautta aikojen hoitamaan auringon polttamaa ja kuivaa ihoa. Öljyn rasvahapot auttavat ylläpitämään ihon elastisuutta ja joustavuutta. Buriti-siemenöljyn ja porkkanauutteen E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä ja edesauttaa ihon parantumista. Beetakaroteeni auttaa ihoa suojautumaan auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Porkkanaöljyssä on myös hoitavaa manteliöljyä ja auringonkukkaöljyä. Tuotteen ainesosat ovat täysin luonnollisia ja 91,8 % ainesosista ekologisia. Nature Porkkanaöljy on Ecocert Cosmos -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Levitä Nature Porkkanaöljyä puhtaalle iholle ja anna öljyn imeytyä hyvin ennen pukeutumista. Porkkanaöljy sopii ihonhoitoon ympäri vuoden.

Säilytä pullo pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon hoitoon.
Käyttöohje
Levitä kuivalle iholle tai heti peseytymisen jälkeen vielä lämpimälle ja kostealle iholle.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Helianthus Annuus Seed Oil, Mauritia flexuosa fruit oil, Daucus carota sativa root extract, Tocopherol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Limonene, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kuivaihoisen monivuotinen suosikki.

Lemppari tuote, mutta hyvin pettynyt uudistuneeseen pulloon! m Melkein sen takia jo tekee mieli jättää ostamatta! Saiskohan tähän sen lasipullon kunnon pumpulla takaisin? Muovipullo on todella huono, itse öljyn määrä tuntuu vähentyneen ja hinta on kuitenkin aika kova huonoon uudistukseen nähden.

Itselläni on lasipullo tallella ja nyt tilasin 2 pulloa öljyä, kaadoin muovipullon sisällön lasiseen, koska siinä on toimiva hyvä pumppu. Ei kannata kaikkea heittää roskiin...Kyllä on hyvä tuote ja hyvä annostella nyt...

Ennen tuote oli kauniissa lasipullossa ja tuotetta oli helppo annostella. Uusi tuote halvan näköistä muovia, huono annostella ja korkki myös vuotaa.Sääli että hyvä pullo on muutettu epämiellyttäväksi käyttää koska sisältö on laadukas.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Muuten aivan ihana tuote mutta pullo on ihan surkea. Tuotetta tulee ihan liikaa kerralla, menee ihan tuhlauksen puolelle. En uskaltaisi ajatellakaan, että ottaisin esim. matkalle mukaan, olisi varmasti kaikki matkatavarat iloisessa keltaisessa öljyssä. Ei hyvä! Kaipaan ehdottomasti tämänkaltaiselle tuotteelle pipettipulloa.

Lataa lisää