loader
series logo

Vitamin E -setti

23,70 € 18,50 €

Sylin täydeltä hemmottelua! Ihanat Vitamin E -setin tuotteet tuovat ripauksen ylellisyyttä arkisiin suihkuhetkiin ja ihonhoitoon ilmojen viiletessä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Tyylikkään naiselliset Vitamin E -tuotteet ovat pullollaan antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa hidastamaan ihon vanhenemista ja edistää ihon kosteudensitomiskykyä. Vitamin E -sarjan suosikkituotteet tuovat vartalon ihon hoitoon raikasta keveyttä.

Vitamin E -setti sisältää seuraavat tuotteet: Vitamin E Suihkugeeli (3084), Vitamin E Deo Roll-On (3587), Vitamin E Ihonhoitovoide (3085) ja Vitamin E Käsivoide (3062).

Vitamin E Suihkugeeli on pehmeästi vaahtoava ja lempeästi puhdistava suihkugeeli, joka jättää ihon suihkun jäljiltä miellyttävän pehmeäksi. Kun suihkun jälkeen sipaisee kainaloihin tehokasta Vitamin E Deo Roll-On antiperspiranttia, säilyy suihkun jälkeinen raikas olo pitkään. 

Kevyt Vitamin E Ihonhoitovoide kosteuttaa ja hoitaa koko vartalon ihoa peseytymisen jälkeen. Vitamin E Käsivoide antaa vielä erityistä hemmottelua viilenevien säiden kuivattamille käsille. Helposti imeytyvä voide suojaa ja kosteuttaa ihoa sekä edistää pienten haavojen parantumista. 

Tuotesettiä on myynnissä verkkokaupassa rajoitettu erä.

Tarkoitus
Vitamin E -sarjan suosikit suihkuhetkiin ja vartalon ihon hoitoon
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Annoin tämän setin lahjaksi tyttäreni kummitädille. Hän kiitteli tuotteita ja kertoi ihastuneensa hyvään tuoksuun. Tuli tilattua jo hänen syntymäpäiväänsä varten uusi setti.

Hei Tuuli, kiitos viestistäsi. Jotta pumppu toimisi kuten pitää, sen lukitus tulee avata ensimmäisellä käyttökerralla. Lukitus avataan kiertämällä pumpun painikeosaa neljänneskierros avaussuuntaan. Mikäli painike vain pyörii ympäri eikä lukitus avaudu, silloin pumppu ei ole riittävän tiukasti pullossa kiinni. Tällöin kannattaa kokeilla seuraavaa: 1) Löyhdytä pumppua pullon suusta kiertämällä pumpun kiinnitysrengasta pullosta vastapäivään. 2) Kiristä pumppu tiukasti takaisin pulloon kiinni. Tämän jälkeen painikkeen lukitus avataan, jolloin pumpun pitäisi toimia normaalisti. Jos tästä ohjeesta ei ole apua, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse 020 7466 400, chatin kautta tai sähköpostitse info@dermosil,fi, niin voimme parhaiten auttaa asiassa.

Suihkugeelin pumppu ei toimi eikä myöskään kosteusvoiteen. Harmi, että on näitä pumppuvikoja!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vitamin E -sarjan tuotteet ovat aivan ihania. Tuoksu on miellyttävä, ja tuotteet ovat riittoisia. Käsivoide on tästä setistä lemppari. Käytän joka yö, ja kädet pysyvät silkkisen pehmeinä myös talvella.

Ihana setti, etenkin niillr e Ihana setti huumavalla tuoksullaan. Sitä E-vitamiini hauvettä kaipailen valikoimiin taas. Just sopivan vahva tuoksu, ei hyökkää ns. päälle. Mutta isot kiitokset tästä!