loader
Joulu

Kahvihetki

9,90 € / 100 g, 75 g

Kahvin ystävän toivelahja, joka ilahduttaa saajaansa niin kylpyhuoneessa kuin kahvipöydässäkin. Joulupakkaus tarjoaa ainutlaatuista, kokonaisvaltaista hemmottelua parhaimmillaan!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Kahvikuorinta ja suodatinkahvi – täydellinen joululahja kahvin ystävälle

Onko parempaa tapaa aloittaa aamu kuin nauttia kahvin tuoksuisesta suihkuhetkestä ja sen jälkeen juoda kuppi täydellisen makuista kahvia? Nyt voit antaa kaiken tämän joululahjaksi kahvin ystävälle tai itsellesi. Joulupakkaus Kahvihetki sisältää kahvin tuoksuisen Vartalokuorinnan sekä korkealaatuisista arabica-pavuista valmistetun suodatinkahvin.

Vartalon kahvikuorinta hivelee aisteja suihkussa, sillä sen vastustamaton, aidon kahvin ja maitokahvin, tuoksuyhdistelmä  johdattelee mielen tunnelmalliseen kahvilaan vasta jauhetun kahvin äärelle. Ylellinen Vartalon kahvikuorinta sisältää antioksidanttipitoista kahviöljyä, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti samalla, kun jauhettu kahvi ja bambujauho kuorivat hellävaraisen tehokkaasti iholta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet tehden ihosta miellyttävän pehmeän ja kimmoisan. Tuotteen sisältämä kahviöljy ja kuorivana ainesosana toimiva jauhettu kahvi on saatu kierrätetyistä kahvinpavuista ja jauhetusta kahvista.

Kahvikuorinnan lisäksi joulupakkaus kätkee sisäänsä herkullisen suodatinkahvin, joka ilahduttaa saajaansa joka päivä. Olemme huolella valinneet korkealaatuisista arabica-pavuista valmistetun kahvin, joka tulee Helsingin Kahvipaahtimosta. Kahvi on 100% UTZ-sertifioitua, eli se on vastuullisesti tuotettu ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

Kahvin annostelu: 6 g kahvia 100 ml:aan vettä.

Tuotteen lahjalaatikko on valmistettu pääosin FSC®-sertifioidusta materiaalista, jonka raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC®-sertifioiduista metsistä. Muu materiaali on peräisin valvotuista lähteistä. Sertifioinnin päätavoitteena on parantaa metsien hoitoa.

Joulupakkaus Kahvihetki sisältää:

Vartalon kahvikuorinta, 100 g, Hypoparfum

Suodatinkahvi, 75 g

Lahjapakkaus: 18,5 x 14 x 7 cm

Käyttöohje
Vartalon kahvikuorinta: Käytä 1-2 kertaa viikossa hieromalla kevyesti kostealle iholle ja huuhtele. Kahvi: 6 g kahvia 100 ml:aan vettä.

Aqua, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthan Gum, Coffea Arabica Seed Powder, Lactic Acid, Coffea Arabica Seed Oil, Caprylyl Glycol, Sclerotium Gum, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Kuorintavoide on todella hyvää, ostin setin vain sen takia. Mukana ollut kahvipaketti ei olllut yhtään tarpeen ja vähän harmitti, että se oli pakko setin mukana ottaa, koska kuitenkin oli nostamassa hintaa, mutta tilasin setin kun halusin niin kovasti tuon kuorintatuotteen. Siinä on ihana kahvin tuoksu ja kuoriin ihon ihanan pehmeäksi. Olisi kiva, jos tämä kuorinta-aine jäisi valikoimaan pysyvästi,mutta suuremmassa pakkauskoossa.