loader
series logo

Kaura Vartalon sokerikuorinta

9,00 € / 250 g

Ylellinen sokerikuorinta irrottaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä pehmentää ja kosteuttaa vartalon ihoa. Tuote sisältää kotimaista kauraa sekä ihoa hoitavaa manteliöljyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Kaura
Tuotteesta

Dermosil Kaura Vartalon sokerikuorinta sisältää tehokkaasti kuorivia sokerikiteitä sekä runsaasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia.

Vartalokuorinta sisältää kotimaisesta kaurasta valmistettua erittäin hienojakoista kaurajauhoa. Kauran sisältämä beetaglukaani kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä. Se myös auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tuote sisältää myös kauranjyvästä saatavaa öljyä. Öljy sisältää runsaasti omega-3 ja -6 -rasvahappoja, antioksidantteja ja ihoa suojaavia keramideja. Kauran siemenöljy kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa vahvistamaan ihoa.  Vartalokuorinnan sisältämä manteliöljy pehmentää ja hoitaa ihoa.

Vartalokuorintaa on hyvä käyttää 1–2 kertaa viikossa. Levitä tuotetta kostealle vartalon iholle pyörivin, hierovin liikkein. Lopuksi huuhtele iho lämpimällä vedellä. Ihosta tulee vastustamattoman pehmeä!

Tuotteessa on puhtaan raikas Hypoparfum®-tuoksu, jossa on aavistus hedelmäistä keveyttä. Vartalokuorinta on kaura-ainesosien vuoksi väriltään vaalean kullankeltaista.

Hienojakoinen kaurajauho saattaa sisältää gluteenia. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon ihon kuorintaan.
Käyttöohje
Levitä kostealle vartalon iholle pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho lämpimällä vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali

Sucrose, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Shorea Stenoptera Seed Butter, Avena Sativa Kernel Flour, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Tocopherol, Laureth-4, Tribehenin, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Paras käyttämäni kuorinta! Kuorii hyvin ja iho jää ihanan pehmeäksi kuorinnan jälkeen, ei tarvitse rasvata. Tämä, kuten muutkin kauratuotteet, sopivat atopiaan taipuvaiselle iholleni hyvin. Saan myös useimmista hajuista päänsäryn, näistä en. Toivottavasti tämä luottotuote/kaurasarja ei poistu valikoimista!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan ihanan tuntuinen. Iho jää ihanan tuntoiseksi kuin olisi jo rasvannut. Riittoisa!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Huuhtoutuu huonosti iholta, jättää ihon liukkaaksi ja paksu jämäkerros tuntuu epämiellyttävältä. Ihon joutuu pesusienellä käymään käytön jälkeen läpi, ettei tuota inhottavaa kerrosta jäisi. Myös lattia jää inhottavan liukkaaksi.

Tuote on tasokkain koskaan käyttämäni sokerikuorinta. Käytän myös kasvoille. Todella riittoisa, todella tehokas. Kun tämän kanssa käyttää tiamiinilisää, kombo hipoo jo täydellisyyttä. Tiamiini pitää yllä kudosten kuntoa. Olen käyttänyt tuotetta myös naamiona. Toimii kaikin puolin. Suositan lämpimästi!

Voikohan tätä käyttää myös hiuspohjan kuorintaan? Sitäkin kun pitäisi sillointällöin tehdä.

Lataa lisää