Ilta
Hinta 8,50 € / 30 ml

Kun ilta hämärtyy, tunnet ympärilläsi jouluyön taikaa. Salaperäinen ja viettelevän taianomainen tunnelma kietoutuu myös Ilta-tuoksuun, joka sopii vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Ilta EdT on täyteläinen ja taianomaisen viettelevä tuoksu. Se sopii täydellisesti iltakäyttöön, viimeistelemään juhlatunnelman tai täydentämään tärkeään tilanteeseen valitsemasi meikin ja asukokonaisuuden. 

Lämpimät sitruksen ja mausteisen omenan vivahteet taittuvat ensituoksusta vadelman ja freesian hurmaavaan sydäntuoksuun. EdT:n pohjatuoksussa hehkuvat santelipuun lämpö ja vaniljainen makeus. 

Jouluvalikoiman Aamu ja Ilta-tuoksuissa on sama pohjatuoksu. Aamu on tuoksuista kevyempi ja pirteämpi, Ilta puolestaan lämpimämpi ja täyteläisempi.

Lahjapakkauksen mitat: 6 x 8 x 3,5 cm

Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä.

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Citral, Coumarin, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan mielettömän ihana tuoksu! Kaveritkin ovat tykänneet, kun olen kysynyt heidän mielipidettään(miespuolisetkin)! :)

Hei Krista! Ilta EdT on tuoksutuote, jolla on hyvin pitkä säilyvyys. Sillä ei siten ole määriteltynä parasta ennen -päiväystä samalla tavoin kuin esimerkiksi voiteilla. Tuote säilyy pitkään avaamattomana ja avattunakin sen käyttöaika on EdT:lle ominaiseen tapaan pitkä.

Mikä on tämän myynnissä olevan erän päiväys ? Eli mihin asti tuoksu säilyy avaamattomana freesinä?

Ostin Summer Rain setin, aivan ihana hento tuoksu ja ihosta tuli hyvin pehmeä. Toivottavasti saan tätä tilattua vielä syksyllä.

Ihana tuoksu, joka käy joka hetkeen. Tuoksutarkka mies on muutaman kerran erityisesti kommentoinut hyvää tuoksua, kun olen tätä suihkaissut. Täytyy tilata lisää nyt alesta, jos vain ehdin saada tilauksen kasaan, ennen kuin nämä loppuvat!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sport & Sauna EdT

15,90 € / 50 ml