loader

Ilta

13,50 € 8,50 € / 30 ml

Kun ilta hämärtyy, tunnet ympärilläsi jouluyön taikaa. Salaperäinen ja viettelevän taianomainen tunnelma kietoutuu myös Ilta-tuoksuun, joka sopii vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Ilta EdT on täyteläinen ja taianomaisen viettelevä tuoksu. Se sopii täydellisesti iltakäyttöön, viimeistelemään juhlatunnelman tai täydentämään tärkeään tilanteeseen valitsemasi meikin ja asukokonaisuuden. 

Lämpimät sitruksen ja mausteisen omenan vivahteet taittuvat ensituoksusta vadelman ja freesian hurmaavaan sydäntuoksuun. EdT:n pohjatuoksussa hehkuvat santelipuun lämpö ja vaniljainen makeus. 

Lahjapakkauksen mitat: 6 x 8 x 3,5 cm

Tuotetta on myynnissä rajoitettu erä.

 

Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png
VAARA

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Citral, Coumarin, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan mielettömän ihana tuoksu! Kaveritkin ovat tykänneet, kun olen kysynyt heidän mielipidettään(miespuolisetkin)! :)

Hei Krista! Ilta EdT on tuoksutuote, jolla on hyvin pitkä säilyvyys. Sillä ei siten ole määriteltynä parasta ennen -päiväystä samalla tavoin kuin esimerkiksi voiteilla. Tuote säilyy pitkään avaamattomana ja avattunakin sen käyttöaika on EdT:lle ominaiseen tapaan pitkä.

Mikä on tämän myynnissä olevan erän päiväys ? Eli mihin asti tuoksu säilyy avaamattomana freesinä?

Ihana tuoksu, joka käy joka hetkeen. Tuoksutarkka mies on muutaman kerran erityisesti kommentoinut hyvää tuoksua, kun olen tätä suihkaissut. Täytyy tilata lisää nyt alesta, jos vain ehdin saada tilauksen kasaan, ennen kuin nämä loppuvat!

Tämä ILTA-EDT on aivan ihastuttava tuoksu, joka on ikävä kyllä juuri poistumassa. Tämä on myös tällähetkellä ainoa ET-tuoksu, joten olisi oikein mukavaa saada kesäksi jokin ihana ET-Tuoksu ostettavaksi, itse pitäisin esim. Omenan, Syreenin tai vaikkapa Mansikan tai Vadelman tuoksuisesta ET-Tuoksusta. Myös parfum Deodorantti olisi ihana yllätys Dermosililtä näin Kesän kynnyksellä ja esim. Kielon, Ruusun tai Orkidean Tuoksut miellyttäisivät varmasti monia muitakin. Ihania Kesäisiä Tuoksuja odottaen: Sari 😍

Lataa lisää