loader

Gold Rush Spray Eau de toilette

9,90 € / 50 ml

Kultakuumetta tai ei, tämä miehekäs tuoksu sopii jokaiselle, jolla on seikkailumieltä! Urheilullinen, elämää sykkivä tuoksu on yhdistelmä raikkaita vivahteita ja sensuellia lämpöä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Man
Tuotteesta

Gold Rush Spray Eau de Toilette, tenhoaa niin elämänjanoiseen seikkailijaan kuin hillittyyn tarkkailijaan. Sporttinen, mutta silti miehekäs ja juhlava tuoksu sopii sekä arkipäivän pyörteisiin että juhlahetkiin. Suihkauta iholle ja olet valmiina uuden päivän tai illan seikkailuihin!

Eloisassa tuoksussa yhdistyvät bergamotin ja mausteiden raikkaus. Meripihka sekä myskin ja puun lämpö tuovat pohjatuoksuun sensuellin vivahteen.

Man-sarjan Gold Rush -tuotteissa on sama tuoksu.

Ulkopakkauksen mitat ovat 5,5 x 11,5 x 5,5 cm.


Helposti syttyvä neste ja höyry. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

danger3.png
VAARA

Tarkoitus
Eau de Toilette, tuoksutuote miehelle.
Käyttöohje
Suihkauta iholle ja anna kuivua.
Sopii myös
Miehet

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, D-Limonene, Citral, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ostin miehelleni tämän tuoksun ja mies tykkäsi kovasti. Tuoksu on arvokkaan ja raikkaan tuoksuinen.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä tuoksu. Niinkuin täällä on jo mainittu, niin ei omastakaan mielestä sellainen perinteisellä tavalla miehekäs vaan tämmöinen raikas, seikkailullinen ja leikkisä ja iholla oltuaan mukavan pehmeä tuoksu. Hyvä fiilishän tästä tuoksusta tulee.Pitkään on kestänytkin löytää itseä miellyttävä tuoksu, sillä tykkään juurikin enempi tämän tyylisistä pehmeistä tuoksuista. Pehmeä mutta miehekäs Challenger Edt oli aikoinaan se oma suurin lemppari mutta harmi kyllä sitä ei enää tehty lisää, sillä sitä todellakin tilaisin tynnyrikaupalla. Toivottavasti tämä pysyy valikoimassa.

Tuoksu ei tosiaankaan kovin maskuliininen vaan enemmän tulee naisten tuoksu mieleen...

Ei mielestäni mikään kovin maskuliininen tuoksu, melkein voisi olla unisex.

Näytteen perusteella todella hyvä tuoksu jälleen! Melkoisen kevyen tuoksuinen, mutta kuitenkin sitä jotakin...

Lataa lisää