Uusi
Uusi

Nature Tuoksuöljy, Ecocert Cosmos organic

8,90 € 6,50 € / 10 ml

Lempeän Tuoksuöljyn sipaisu iholle tuo virkistävän, piristävän hetken päivääsi. Sitruunaruohoöljyn ja bergamottiöljyn yhdistelmä viimeistelee luonnollisen tyylin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Nature Tuoksuöljy, Ecocert Cosmos organic on perinteistä hajuvettä tai EdT:tä kevyempi tuoksutuote, jota on helppo sipaista iholle aina, kun tunnet tarvitsevasi pientä piristystä. 

Tuoksuöljy sisältää sitruunaruohoöljyä ja bergamottiöljyä, joiden ihanalla tuoksulla on lisäksi piristävä, virkistävä ja stressiä lievittävä vaikutus. Öljy on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja se on Ecocert Cosmos -sertifioitu. 

Tuoksuöljy on pienessä roll-on -lasipullossa, jota on helppo kuljettaa mukana ja sitä on helppo sipaista ranteiden iholle tai korvan taakse ja kaulalle.

Tuoksuöljyn ulkopakkauksen koko on 11 x 1,5 x 1,5 cm.

Tuoksuöljyn koostumus voi näyttää hieman epätasaiselta, mikä johtuu luomulaatuisesta auringonkukkaöljystä.  Auringonkukkaöljy valmistetaan puristamalla, minkä vuoksi se jää väriltään hieman sameaksi.

Tarkoitus
Kevyt tuoksutuote.
Käyttöohje
Sipaise Tuoksuöljyä esimerkiksi ranteiden tai kaulan iholle.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Sertifikaatti

Helianthus Annuus Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Citral, D-Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, Eugenol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tuoteselosteessa luvataan pientä piristystä ja sen kyllä saa, mutta, kuten jo monessa tuotearviossa on mainittu, tuoksu häviää erittäin nopeasti - eli todella pientä piristystä. Omalla ihollani tuoksu on ihan mukava, sitruksinen.

Ihana tuoksu mutta valitettavasti tuoksu häviää iholta nopeasti.

Todella iso pettymys. Tuoksuu lähinnä vanhentuneelta rasvalle. ☹️ Roskiin menee... En tule tilaamaan ko. tuotetta. Rahat meni nyt hukkaan. 👎

ISO ISO pettymys, tämä tuoksuu täysin inkivääriltä eikä bergomotilta yhtään..🙄 Poikakin tunnisti inkiväärikarkin tuoksun tästä.

Olen todella pettynyt tähän tuotteeseen. Tuoksu on kyllä hyvä, mutta jo 30 minuutin sisään tuoksu on lähes kokonaan pois. Minulla on muita eteerisiä öljyjä sisältäviö tuoksuja esim. DoTerralta ja niiden tuoksu kestää todella hyvin. Tämä ei ole hintansa arvoinen.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml